Maverick Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Mi się bardzo podoba Ciekawy, rzadko spotykany temacik A kolekcja robi wrażenie, jeszcze jakbyś dorwał iveco z drabiną, opla i teraz coś nowego drabiniastego to miałbyś niemalże wszystkie strażaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Mi się bardzo podoba Ciekawy, rzadko spotykany temacik A kolekcja robi wrażenie, jeszcze jakbyś dorwał iveco z drabiną, opla i teraz coś nowego drabiniastego to miałbyś niemalże wszystkie strażaki Kiedyś gościu wystawiał na Allegro 300 aut ciężarowych. Strażaków było ok. 25. Aż sie zdziwiłem, że jest tyle. A CopyCatowi też dziękuję za link. Mi się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Mark. Czy pamiętasz, jak wyglądały kalki w Twoim modelu? Też wziąłem się za tego Peterbilta i kalki są tragiczne. Takich zażółconych jeszcze nie widziałem. Nie wiem czy coś z nich wyjdzie? Zastanawiam się, czy nie wydrukować ich na nowo? Czy nie masz wyraźnych zdjęć tej tablicy zegarów i deski rozdzielczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi