Maverick Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Mi się bardzo podoba Ciekawy, rzadko spotykany temacik A kolekcja robi wrażenie, jeszcze jakbyś dorwał iveco z drabiną, opla i teraz coś nowego drabiniastego to miałbyś niemalże wszystkie strażaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Mi się bardzo podoba Ciekawy, rzadko spotykany temacik A kolekcja robi wrażenie, jeszcze jakbyś dorwał iveco z drabiną, opla i teraz coś nowego drabiniastego to miałbyś niemalże wszystkie strażaki Kiedyś gościu wystawiał na Allegro 300 aut ciężarowych. Strażaków było ok. 25. Aż sie zdziwiłem, że jest tyle. A CopyCatowi też dziękuję za link. Mi się przyda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Mark. Czy pamiętasz, jak wyglądały kalki w Twoim modelu? Też wziąłem się za tego Peterbilta i kalki są tragiczne. Takich zażółconych jeszcze nie widziałem. Nie wiem czy coś z nich wyjdzie? Zastanawiam się, czy nie wydrukować ich na nowo? Czy nie masz wyraźnych zdjęć tej tablicy zegarów i deski rozdzielczej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts