RH Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 No i wreszcie ten "syf"(to dość delikatne stwierdzenie ) jest skończony , Ciekawe że model jest z kraju który ma najnowocześniejsza technologie ,lata w kosmos coś takiego wypościło . Myślę że na stepach Syberii miejscowe ludziska mieszkające w jurtach lepiej by go zrobiły A może mi sie taki egzemplarz trafił . Po pierwsze ,wizualnie wszystko wyglądało OK ,ale w momencie składania okazało sie że to było tylko złudzenie .Części nie zbyt dobrze pasowały ,numeracja nie zgadzała się z tym co w instrukcji ,do tego tony szpachli A na koniec kalki były nie kompletne (to znaczy kartonik był tak przycięty że herb na statecznik i numer seryjny były nie w całości ) Więcej na temat montażu nie bee pisał bo nie mam ochoty przezywać na nowo tej traumy Na koniec napisze że jest to model z serii :" sklej i zapomnij" Wyszedł jak wyszedł i nic na to nie poradzę Cytuj
bonhart Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Nie wiem jak całość wygląda od strony poprawności technicznej i merytorycznej ale od strony wizualnej, model mi się bardzo podoba. Zresztą jak każdy samolot w Twoim wykonaniu. Bardzo mi się podoba malowanie :-) Cytuj
LimaOscar Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Nooooo ! Robi wrażenie !!! Naprawdę cieszy oko. Gratularum ;) A tak btw - przecież napisałem w wątku warsztatowym, że może być 'los problemos' Ale nie ma co ględzić - odwaliłeś kawał dobrej roboty. pozdrawiam Lima Cytuj
mig Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 Bardzo ładny model. Gratuluję. __________________________________________________________________________ Na warsztacie: ŁaGG - 3 - Roden 1:72 Cytuj
RH Napisano 18 Października 2012 Autor Napisano 18 Października 2012 Na dokładkę w podzięce za dobre słowo fotka w stylu retro Cytuj
Ruderigo Napisano 20 Października 2012 Napisano 20 Października 2012 Spaghetti przygotowałeś po mistrzowsku! Malowanie jest niesamowite! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi