RH Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 No i wreszcie ten "syf"(to dość delikatne stwierdzenie ) jest skończony , Ciekawe że model jest z kraju który ma najnowocześniejsza technologie ,lata w kosmos coś takiego wypościło . Myślę że na stepach Syberii miejscowe ludziska mieszkające w jurtach lepiej by go zrobiły A może mi sie taki egzemplarz trafił . Po pierwsze ,wizualnie wszystko wyglądało OK ,ale w momencie składania okazało sie że to było tylko złudzenie .Części nie zbyt dobrze pasowały ,numeracja nie zgadzała się z tym co w instrukcji ,do tego tony szpachli A na koniec kalki były nie kompletne (to znaczy kartonik był tak przycięty że herb na statecznik i numer seryjny były nie w całości ) Więcej na temat montażu nie bee pisał bo nie mam ochoty przezywać na nowo tej traumy Na koniec napisze że jest to model z serii :" sklej i zapomnij" Wyszedł jak wyszedł i nic na to nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonhart Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Nie wiem jak całość wygląda od strony poprawności technicznej i merytorycznej ale od strony wizualnej, model mi się bardzo podoba. Zresztą jak każdy samolot w Twoim wykonaniu. Bardzo mi się podoba malowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Gratulacje za kamuflaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Nooooo ! Robi wrażenie !!! Naprawdę cieszy oko. Gratularum ;) A tak btw - przecież napisałem w wątku warsztatowym, że może być 'los problemos' Ale nie ma co ględzić - odwaliłeś kawał dobrej roboty. pozdrawiam Lima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Bardzo ładny model. Gratuluję. __________________________________________________________________________ Na warsztacie: ŁaGG - 3 - Roden 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 Na dokładkę w podzięce za dobre słowo fotka w stylu retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruderigo Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Spaghetti przygotowałeś po mistrzowsku! Malowanie jest niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Kamo robi wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi