jerzype Napisano 9 Listopada 2017 Share Napisano 9 Listopada 2017 Czy temat jeszcze żyje? Bardzo jestem ciekaw słychać w sprawie tego TKSa:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Listopada 2017 Autor Share Napisano 10 Listopada 2017 Żyje, żyje. Codziennie ten szkrab patrzy na mnie ze swojej półeczki w modelarni tym jednym reflektorem jak niemy wyrzut sumienia: "Czemu mnie nie dokończysz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 No to dokończ, takich pojazdów na niezłym poziomie jest deficyt, ja sam wziąłem się za kończenie wrześniowych pojazdów, których kilka mam i rozważam nawet ich pulikację tutaj na forum, ale muszę dokończyć pierwej, więc odpal może warsztat i dokończ, często odgrzewane mo0dele po początkowych oporach w pierwszych minutach dają sporą satysfakcję. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi