Andrzej2 Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 No dobra Reggy jak zawsze w Twoim przypadku bywa, Brawo!! bardzo fajny modelik. A po pracy dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PHILLIP Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Świetny model ! Tylko szkoda że teraz rzadko można go w sklepach spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Ale kotleta odgrzaliście.... Myślałem, że jest to nowy twór Reggy'ego, ale jak popatrzyłem na daty to zrozumiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Maja 2008 Autor Share Napisano 29 Maja 2008 No, kotlecik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Przypatrzyłem się płycie sufitowej wieży... Masz już powojenny typ peryskopów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Maja 2008 Autor Share Napisano 29 Maja 2008 Tak, wiem, daszków nie powinno być czy coś koło tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 PHILLIP napisał Świetny model ! Tylko szkoda że teraz rzadko można go w sklepach spotkać... Znam taki sklep (REGGY, też go zna), w Olsztynie u p. Ryśka, gdzie takie cacuszka są bardzo często, a i bez problemu można je zamówić...wg mojej skromnej osoby, jeden z lepszych sklepów w tym kraju. A ceny nadal sa na poziomie z przed podwyżki DML i z tego co wiem Rysiek nie zamierza ich podnosić do takiego poziomu. Jak coś kogoś interesuje niech da znać to załatwimy od Ryśka w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 O ja cię! Wykopaliska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 O ja cię! Wykopaliska! Ale jakie śliczne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert WW Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Model jest OK!! Podoba mi się. Barwa ,cieniowanie i cała reszta pasują do siebie. Slady eksploatacji- odrapania i takie tam inne sa dobre . Sugeruje robienie ich troche mniejszych w wiekszej ilości. fajny efekt daje wieksze odrapanie otoczone takimi delikatnymi sladami. Jdyna uwaga -zawieszenie przód i tył chyba wisi w powietrzu. Mam to samo przy budowie niby wszystko gra stoi jak należy. Zaloże gąski i nagle sie okazuje że jedno kolo jedno wisi w powietrzu. Jak pójdzie napodłoże nie bedzie nic widać. Całość wygląda bardzo dobrze. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Zadziwiasz mnie, z "kwiatka na kwiatek"...ale to i dobrze, niedobrze jest sie ograniczać jak skalowo, tak różnicowo. Model zdaje sie być ok, nie robiłem w trzy pięć- 34 więc i niewiele wniosę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 30 Maja 2008 Autor Share Napisano 30 Maja 2008 Aleeeeeeee to było daaaaaaaawnoooo:D W ogóle wystawiłem ten model na Ebay.com żeby sprawdzić jak toto działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 bardzo piekny ale miał Pan racjĘ bez matowania wyglądał lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 bardzo piekny ale miał Pan racjĘ bez matowania wyglądał lepiej Młody archeolog się szykuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 30 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Młody archeolog się szykuje.... Przez chwilę miałem schizę, że wrzuciłem nowy temat i nie pamiętam(bo kończę sklejać T-34/76 i miałem wrzucić relację), ale patrzę że to mój staroć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 No No wysoka półka. Model piękny. Konstrukcyjnie prawie wszystko się zgadza poza tym że nie powinno być daszków na peryskopach oraz wybrzuszenia z lewej strony wieży na silnik mechanizmu obrotu. No i armata winna być S-53 z nadlewami. Czyli czołg z produkcji marzec-czerwiec 44. Pełne koła były nieco później. Niemniej ten model piekielnie mi się podoba. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Model jest naprawdę ładny, ale T-34/85 nie zdążyłby zardzewieć chodź do rdzy nic nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 ale T-34/85 nie zdążyłby zardzewieć A t-34/76 zdążyłby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 jager27 napisał:ale T-34/85 nie zdążyłby zardzewieć A t-34/76 zdążyłby? myślę że miałby większe szanse na początku barbarossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 A t-34/76 zdążyłby? Nie miałem nic do modelu reggy jest bardzo fachowo wykonany, ale taka jest prawda z T-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Ja mam jedno pytanko. Czemu gąska (pierwsza i duga fotka) między drugim a trzecim kołem tak odchodzi do góry Ale ogółem model powala Dużo dużych dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Model jest naprawdę ładny, ale T-34/85 nie zdążyłby zardzewieć chodź do rdzy nic nie mam. Eeeee, nie przesadzajmy - widziałem w telewizji w filmie 'Czterej Pancerni i Pies', że przez 'pół wojny' jeździli jednym czołgiem, więc chyba zdążyłby zardzewieć A tak na poważnie, to nie było tak jak chce nam wmówić autor książki 'T-34 Mityczna Broń' Owszem, 'przemiał' był spory, ale też sporo tanków z 1944 roku przetrwało wojnę (nawet w liniowych jednostkach). Co zaś się tyczy samego modelu - jak zawsze gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Eeeee, nie przesadzajmy - widziałem w telewizji w filmie 'Czterej Pancerni i Pies', że przez 'pół wojny' jeździli jednym czołgiem, więc chyba zdążyłby zardzewieć To będzie hit !!!! Pięć tygrysów na jednego T-34 T-34 miały krótką żywotność na froncie ale nie zaprzeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Pięć tygrysów na jednego T-34 Very Happy 'Nie Tygrysów tylko ISów ' Hłe, hłe, hłe O ile mnie pamięć nie myli, to w 'pancernych', za Tigery robiły takie obudowane ISy 'drugie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 O ile mnie pamięć nie myli, to w 'pancernych', za Tigery robiły takie obudowane ISy 'drugie' Dokładnie. Doczepili kartony do wieży i do boków jako fartuchy i to wyglądało już jak Pantera lub Tygrys - takie kanciaste . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi