Konrad C Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 ...Ehh ta moja miłość do "japońców"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Zaglądać na pewno będę.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Października 2012 Autor Share Napisano 25 Października 2012 Zasadniczo cudowna jakość modelu pozwala na takie cuda jak szybkie lepienie. Na fotogramach widać jaki to olbrzym, muszę sobie miejsce w pokoju zrobić bo nie wiem gdzie go pomieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Masz tempo... ale w sumie się nie dziwie ponieważ swojego zlepiłem w kilka godzin Będę zaglądał na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Szykuje się kolejny ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Ale maluch. Za dużo do sklejania chyba nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Karaluch dajesz dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Października 2012 Autor Share Napisano 26 Października 2012 Panowie może ktoś z Was ma 3 fototrawione paski? Takie jak były stosowane w M4 do mocowania narzędzi? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Moczy się więc zapytam- jakich kolorów użyjesz do malowania? oryginalne z instrukcji czy też zamienniki vallejo pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Października 2012 Autor Share Napisano 26 Października 2012 Jak na razie tylko ja odtłuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Jak na razie tylko ja odtłuszczam. nie ściemniaj tylko gadaj tu szybko!! bo dam jestem ciekaw!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Października 2012 Autor Share Napisano 26 Października 2012 No nie wiem. Do malowania jeszcze długa droga bo muszę zasilić portfel. Raczej bym sobie kupił sety z Gunze do "japsów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 No nie wiem. Raczej bym sobie kupił sety z Gunze do "japsów". Też tak kombinuję..a czym je rozcieńczać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Października 2012 Autor Share Napisano 26 Października 2012 No nie wiem. Raczej bym sobie kupił sety z Gunze do "japsów". Też tak kombinuję..a czym je rozcieńczać?? A co tam lepisz ciekawego?? Levelling Thinner z Gunze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Walczę z HI-CHA-staroć z Tamki,mam drugiego w planach-będzie bez anteny,SP type I, HA-GO z Mandżurii z FM i HO-RI z FM i właśnie czaję się na te sety do malowania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Października 2012 Autor Share Napisano 26 Października 2012 Walczę z HI-CHA-staroć z Tamki,mam drugiego w planach-będzie bez anteny,SP type I, HA-GO z Mandżurii z FM i HO-RI z FM i właśnie czaję się na te sety do malowania.. Tylko mi warsztatów nie daj to zatłukę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Tylko mi warsztatów nie daj to zatłukę.. Ale masz jakieś wsparcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Oczywiście że ma - dawaj te warsztaty będzie na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 To sobie poczekacie.. mam raczej ślimacze tępo.. i kilka już rozgrzebanych projektów więc nie prędko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Października 2012 Autor Share Napisano 27 Października 2012 Czekam na warsztat. Naprawdę nikt nie ma takich 3 pasków?? Dziś tylko Surfacer i to bardziej powierzchownie niż dokładnie. W niektórych miejscach jeszcze schnie więc może wydawać się, że model jest zalany. Jest jeden bubel do poprawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Pamiętam,że chyba już raz pokazywałeś taki sam tank na forum Konrad. Mi zawsze podobało się to działo; http://www.exito.sklep.pl/pl/p/FINE-MOLDS-FM28-135-IJA-Type-5-Chi-Ri/4381 Może kiedyś je sobie sprawię.Tylko pierońsko drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Listopada 2012 Autor Share Napisano 4 Listopada 2012 Pamiętam,że chyba już raz pokazywałeś taki sam tank na forum Konrad.Mi zawsze podobało się to działo; http://www.exito.sklep.pl/pl/p/FINE-MOLDS-FM28-135-IJA-Type-5-Chi-Ri/4381 Może kiedyś je sobie sprawię.Tylko pierońsko drogie. Nawet dwa razy. No FineMolds jest pieruńsko drogi ale modele piękne. Ja jeszcze kupie Chi-Ha. Malowanie w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Zacieram rączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Jak się farbki sprawdzają?oba sety masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Listopada 2012 Autor Share Napisano 4 Listopada 2012 Jak się farbki sprawdzają?oba sety masz?? Są na tyle fajne, że mi się bardziej podobają od modelu. POLECAM! Bym sobie malował jakbym pomyślał o patafixie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi