Konrad C Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Zmyje i maluje kamo od nowa albo na zielen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Jak chcesz malowac jeszcze raz to tylkow kamo - zieleni nie akceptuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Jaśniejsze kamo albo porozmawiam z tobą po swojemu..a później cie zakopię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Ale nie mam innych farb Gunze prócz tych setów,czym ja to rozjaśnie? Będzie zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Kamo,kamo...a jak spaprasz to odkupię tego ''zmytego''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Kamo,kamo...a jak spaprasz to odkupię tego ''zmytego''. Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 pokombinuj z mieszaniem farb..może??a może masz coś jeszcze ciekawego na zbyciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Listopada 2012 Autor Share Napisano 15 Listopada 2012 pokombinuj z mieszaniem farb..może??a może masz coś jeszcze ciekawego na zbyciu?? Bedzie zieleń. Mam T-70, rozpoczętego i czekającego aż ktos kupi do niego blaszane błotniki i fruile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Listopada 2012 Autor Share Napisano 16 Listopada 2012 Wybrałem malowanko: I czekam na Wamoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 I czekam na Wamoda.a ja dzisiaj pierwszy raz go uzyłem i malowanie Hetzera poszłooo w 10 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Listopada 2012 Autor Share Napisano 16 Listopada 2012 No widzisz a sie śmiałeś z innych co myją. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Malowanko mi się podoba - dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Witam! Po przeszukaniu takiej kupy: I jeszcze kilku tajnych pudełek i schowków, z przykrością muszę cię zawiadomić że niestety nie mam tego co cię interesuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Listopada 2012 Autor Share Napisano 18 Listopada 2012 Nie ma sprawy Mariusz, blaszki juz mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Listopada 2012 Autor Share Napisano 24 Listopada 2012 Witam! Zmyłem farbę ale Wamod uszkodził trochę model, no może nie model ale z pewnością gąsienice dlatego też trzeba zainwestować w ModelKasteny. Połamały się zawisy na budce kierowcy ale dzięki koledze z forum wstawiam tam nowe, wykonane z blachy. Dodałem także paski na narzędzia oraz inne pierdołki. Jeszcze trochę roboty przed malowaniem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Drugi raz tez będziesz malował tymi setami z oryginalnymi kolorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Listopada 2012 Autor Share Napisano 24 Listopada 2012 Drugi raz tez będziesz malował tymi setami z oryginalnymi kolorami? Tak ,tylko tym razem je rozjaśnię i podmienię jeden kolor na inny. Ale nie będzie łatwo, wcześniej miałem rozłożony na podzespoły układ jezdny a teraz maluje jako całość. Ciężko będzie to maskować w tych miejscach. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 Dasz radę! Albo zrobię na zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Albo zrobię na zielono Jest taka możliwość...masz na to papiery czy będzie s/f? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 Raczej s/f ale i tak jest bardzo mało zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Listopada 2012 Autor Share Napisano 28 Listopada 2012 Witam! Model gotowy do malowania, dodałem co nie co i myślę, że wygląda lepiej niż wcześniej. Jestem także w trakcie projektowania malej dioramki w dżungli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Tylko nie zielony bo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Listopada 2012 Autor Share Napisano 28 Listopada 2012 Groźby sa karalne. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Listopada 2012 Autor Share Napisano 28 Listopada 2012 Chyba znowu coś nie wyszło. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi