Cinekf1 Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 Tak w życiu bywa. Oprócz hobby i pracy jest też rodzina, którą stawiam na pierwszym miejscu. A że dzisiaj w szkole można powiedzieć, że dzieci niczego nie uczą więc po powrocie z roboty bawię się w pedagoga :-). Cierpliwości, niebawem XL w pełnej krasie. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 25 Października 2014 Autor Share Napisano 25 Października 2014 Miało już być pomalowane i co? ;) i jest Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 Lux No to pierwszy już prawie jest. Na szybko przejrzałem temat i widzę, że jeszcze nawet horyzontu nie widać A przy okazji mała pocieszka dla mnie, bo terminy realizacji mam zbliżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 10 Listopada 2014 Autor Share Napisano 10 Listopada 2014 Witam Kalki położone, jeszcze wash nad którym się zastanawiam, dysza i uzbrojenie. Końca nie widać... Kalki własnego projektu. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Bardzo mi się podoba to połączenie oryginalnego pomysłu, dobrego wykonania, własnej inwencji i umiejętności (żywica, kalki itp.) No i mało kto - o ile w ogóle - będzie miał taki model jak Ty A co dopiero cała kolekcja takich nietypówek. Sam muszę nad czymś pomyśleć... Proszę częściej - nawet małe "newsy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 11 Listopada 2014 Autor Share Napisano 11 Listopada 2014 Dzięki Mikołaj :-). Model pod kalki potraktowałem sidoluxem, po kalkach kolejna warstwa też sido. I moje pytanie: czym rozcieńczyć farbę do washa żeby sido nie zareagował? I na koniec matowy lakier. Jaki byście polecili? Mr Hobby ma w ofercie tylko w sprayu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 11 Listopada 2014 Autor Share Napisano 11 Listopada 2014 Dzięki RAV, już zamawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2014 Witam Zbliżam się do końca, pozostało uzbrojenie. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egonzet Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Patrzę, podziwiam, zazdroszczę, kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Bardzo ciekawy projekt, pomalowany fajnie wygląda. Podoba mi się przepalenie na dyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 9 Lutego 2016 Autor Share Napisano 9 Lutego 2016 Witam Dwie sztuki z planowanych kilkunastu zakończone. Oto kilka fotek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 9 Lutego 2016 Autor Share Napisano 9 Lutego 2016 Starałem się to zniwelować. Zdjęcia robione "krótkim" obiektywem nie oddają rzeczywistego wyglądu profilu modelu. Wydaje mi się , że jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi