bart207skw Napisano 11 Czerwca 2019 Share Napisano 11 Czerwca 2019 A INSTRUKCJA JEST NA MODELWORKU CHYBA NAWET ALBO MOŻNA MI NA MAILA PODESŁAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 11 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2019 Hej, wszystkie kalki są dostępne u jadarów lub w martoli. 3 godziny temu, bart207skw napisał: A INSTRUKCJA JEST NA MODELWORKU CHYBA NAWET ALBO MOŻNA MI NA MAILA PODESŁAĆ Nie można, ponieważ nie posiadam. Chcesz to wyślę kalki bez instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Czerwca 2019 Share Napisano 11 Czerwca 2019 4 godziny temu, bart207skw napisał: czy może są jakies kalki na puszczyka ale w 1/72 Ano są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 12 Czerwca 2019 Share Napisano 12 Czerwca 2019 jakiej produkcji są te kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 12 Czerwca 2019 Share Napisano 12 Czerwca 2019 może jedna bym odkupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 23 Lipca 2019 Share Napisano 23 Lipca 2019 wielkie dzięki dla TYTUSA za kalki i za zaangażowanie w temat kalek. wielkie dzięki i szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalblack Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 Witam, Czy gdzieś ,ktoś ma dostępną kalkomanie EC 135 lotniczego pogotowia ratunkowego skali 1:72 ? Dziękuje za pomoc i info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baal_PT Napisano 1 Października 2023 Share Napisano 1 Października 2023 Czy jest jakiś sklep gdzie można jeszcze zamówić kalkomanie do E135 LRP 1/72? Pozdrawiam Baal_PT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 1 Października 2023 Share Napisano 1 Października 2023 5 godzin temu, Baal_PT napisał: Czy jest jakiś sklep gdzie można jeszcze zamówić kalkomanie do E135 LRP 1/72? Pozdrawiam Baal_PT Są np tu : https://allegrolokalnie.pl/oferta/ec135-lpr-mi8-mi17-kalki-rotordecals-zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 1 Października 2023 Share Napisano 1 Października 2023 Raczej były "Przedmiot został zarezerwowany, sprzedany lub Sprzedający zakończył publikację ogłoszenia." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baal_PT Napisano 2 Października 2023 Share Napisano 2 Października 2023 12 godzin temu, kopernik napisał: Są np tu : https://allegrolokalnie.pl/oferta/ec135-lpr-mi8-mi17-kalki-rotordecals-zestaw Ta aukcja jest sprzed kilku miesięcy, albo nawet lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia W dniu 11.11.2012 o 11:18, Wojciech Butrycz napisał: Gratuluję świetnego pomysłu i mam nadzieję, że na kalkach do Mi-2 znajdzie się też "Czajnik"? Także do Mi-2 Marynarki Wojennej. Ja swoje musiałem zamówić na indywidualne zamówienie. witam gdzie były zamawiane kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia 3 minuty temu, bart207skw napisał: gdzie były zamawiane kalki? Odpowiedzi od autora wpisu nie dostaniesz niestety, bo Wojtek Butrycz jest już w niebiańskiej modelarni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi