kubisz Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Nadwozie po washu, matowym werniksie i suchym pędzlu. W wielu miejscach nie kładłem washa lub go nie rozcierałem, bo znikną np. pod fotelami. Kontrasty stonuje nieco kurzenie. No właśnie - za chwilę najprzyjemniejsza część budowy modelu - łączenie gotowych podzespołów w całość Wcześniej jednak muszę zrobić pasy bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 Dorobiłem pasy bezpieczeństwa i nawtykałem do wnętrza co się dało: Tylne pasy schowane za fotelami, ale są Przednie na razie przyklejone do obrotnicy. Pozostało połączyć z całością to co niżej i dorobić łańcuchy w otworach drzwi oraz antenę. Może jeszcze jakieś drobiazgi się przypomną: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Widzę że koniec już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Lutego 2014 Autor Share Napisano 7 Lutego 2014 Widzę że koniec już niedługo. Zostały drobiazgi. To i owo przyklejone, ale wciąż nie połączone klejem obrotnica, nadwozie i podwozie. Poskładałem na sucho do zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Lutego 2014 Autor Share Napisano 9 Lutego 2014 Dziś zrobione: - doklejona obrotnica z wyrzutnią, - dodane brakujące odcinki pasów bezpieczeństwa, - czerwone lampki z tyłu i z boków, - antena, - łańcuchy w otworach drzwiowych, - brudzenie, - butelka i karabin. GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi