Panzer4 Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Model przedstawia tytułowy pojazd, który utknął na plaży "Niebieskiej" podczas desantu na Iwo Jimie. Niestety dalsze losy pojazdu nie są znane. Model to Dragon, dość dobry, ale wymaga kilku poprawek - wszystko do zobaczenia w warsztacie. Za radą kolegów "pomoczyłem" plażę za pojazdem. Efekt nie taki jak chciałem uzyskać, ale pierwszy raz się w to bawiłem. Tabliczka tymczasowa, gdyż zawiera błąd. Zapraszam: Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Bardzo ładny choć ja bym był bardziej za ufajdaniem go trochę mokrym piaskiem. Może to głupie pytanie ale skąd się wzięła nazwa własna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Mi się podoba, kolor podłoża chyba idento, jak na Iwo Jimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Model bardzo ładnie pomalowany, ale fakt - można by go trochę zintegrować z podłożem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Share Napisano 18 Listopada 2012 Piachu na nim nie ma, więc go nie robiłem. Fale zrobiły swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 "Nie wszystko co się wydaje jest prawdą" nauczka na przyszłość A co do nazwy to w załodze był jakiś polak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Share Napisano 18 Listopada 2012 Był na 99,9%. Nie znam Amerykanina, który umiałby poprawnie wymówić słowo "grzmot", a co dopiero je napisać Niestety nie udało mi się dotrzeć do źródeł pozwalających ustalić skład załogi tego pojazdu i ich pochodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Z napisu i to poprawnie napisanego wynika że był.Polacy byli wszędzie taki los nasz już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek69 Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Widoczne różnice w kamuflażu między modelem a pojazdem ze zdjęcia.Model super wyróżniał się w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi