bulik58 Napisano Czwartek o 22:02 Share Napisano Czwartek o 22:02 (edytowane) Czy te ...,, progi zwalniające ,, wokół gniazda tylnego km nie są za duże w modelu ? Powiększając fotkę prawdziwego stalińca widać sporą różnicę. Kolejna rzecz to uchwyty u dołu wieży , nie wiem czy to wina fotki czy tak pokazuje instrukcja ale chyba są za wysoko umieszczone a może to wina podcięcia u dołu , Czy gwiazda wcześniej już wypuściła IS-2 ? W sieci jest model opisany jako wypust Zvezdy Edytowane Piątek o 06:11 przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Piątek o 17:30 Share Napisano Piątek o 17:30 19 godzin temu, bulik58 napisał: Czy gwiazda wcześniej już wypuściła IS-2 ? W sieci jest model opisany jako wypust Zvezdy Tak. Już wcześniej robili IS-2. O ile pamiętam to 1995 - 96 rok jakoś go wydali. Italerka go potem pakowała też i chyba chwilowo Revell . Ale co do Revella to pewności nie mam..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Piątek o 19:35 Share Napisano Piątek o 19:35 masz rację , już był kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano Sobota o 09:41 Share Napisano Sobota o 09:41 14 godzin temu, Cypis napisał: masz rację , już był kiedyś Był i nadal jest, bo wciąż jest w sprzedaży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu W dniu 10.10.2025 o 00:02, bulik58 napisał: Czy te ...,, progi zwalniające ,, wokół gniazda tylnego km nie są za duże w modelu ? Powiększając fotkę prawdziwego stalińca widać sporą różnicę. Kolejna rzecz to uchwyty u dołu wieży , nie wiem czy to wina fotki czy tak pokazuje instrukcja ale chyba są za wysoko umieszczone a może to wina podcięcia u dołu , Czy gwiazda wcześniej już wypuściła IS-2 ? W sieci jest model opisany jako wypust Zvezdy To są zdjecia tego "starego" modeli is-2 zobaczcie na gąsienice/gumiaki gładkie od wewnętrznej strony. To nie jest ten nowy ... no chyba, że nie bedzie nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu 41 minut temu, chorąży napisał: To są zdjecia tego "starego" modeli is-2 zobaczcie na gąsienice/gumiaki gładkie od wewnętrznej strony. To nie jest ten nowy ... no chyba, że nie bedzie nowego. Zdjęcie modelu Is-2 z progami ma przedstawiać nowy model , natomiast ten drugi to jest fotka starego modelu , wg. mnie te ,, progi,, są w starym modelu inaczej ułożone jak w nowym . Wieża nie wiem czy poprawiana ale u dołu ma inne wykończenie bardziej zbliżone do oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Poczekamy, zobaczymy, stary is-2 ma też "problem" z wysokością "wizjera" kierowcy, wydaje się za nisko osadzony, a gąski, lata 70-te. Poza tym to całkiem przyjemny mode i możan w nim podłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, chorąży napisał: Poczekamy, zobaczymy, stary is-2 ma też "problem" z wysokością "wizjera" kierowcy, wydaje się za nisko osadzony, a gąski, lata 70-te. Poza tym to całkiem przyjemny mode i możan w nim podłubać. Oj, można się nadłubać, wizjer przesuwać, itd. itp. - wiem co mówię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Rack napisał: Oj, można się nadłubać, wizjer przesuwać, itd. itp. - wiem co mówię . no tak, dlatego czekam na tego nowego Zvezdy, bo w kolejce gdzieś tam w przyszłości "Tadeusz" czeka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi