bulik58 Napisano Czwartek o 22:02 Share Napisano Czwartek o 22:02 (edytowane) Czy te ...,, progi zwalniające ,, wokół gniazda tylnego km nie są za duże w modelu ? Powiększając fotkę prawdziwego stalińca widać sporą różnicę. Kolejna rzecz to uchwyty u dołu wieży , nie wiem czy to wina fotki czy tak pokazuje instrukcja ale chyba są za wysoko umieszczone a może to wina podcięcia u dołu , Czy gwiazda wcześniej już wypuściła IS-2 ? W sieci jest model opisany jako wypust Zvezdy Edytowane Piątek o 06:11 przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Piątek o 17:30 Share Napisano Piątek o 17:30 19 godzin temu, bulik58 napisał: Czy gwiazda wcześniej już wypuściła IS-2 ? W sieci jest model opisany jako wypust Zvezdy Tak. Już wcześniej robili IS-2. O ile pamiętam to 1995 - 96 rok jakoś go wydali. Italerka go potem pakowała też i chyba chwilowo Revell . Ale co do Revella to pewności nie mam..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Piątek o 19:35 Share Napisano Piątek o 19:35 masz rację , już był kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano Sobota o 09:41 Share Napisano Sobota o 09:41 14 godzin temu, Cypis napisał: masz rację , już był kiedyś Był i nadal jest, bo wciąż jest w sprzedaży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu W dniu 10.10.2025 o 00:02, bulik58 napisał: Czy te ...,, progi zwalniające ,, wokół gniazda tylnego km nie są za duże w modelu ? Powiększając fotkę prawdziwego stalińca widać sporą różnicę. Kolejna rzecz to uchwyty u dołu wieży , nie wiem czy to wina fotki czy tak pokazuje instrukcja ale chyba są za wysoko umieszczone a może to wina podcięcia u dołu , Czy gwiazda wcześniej już wypuściła IS-2 ? W sieci jest model opisany jako wypust Zvezdy To są zdjecia tego "starego" modeli is-2 zobaczcie na gąsienice/gumiaki gładkie od wewnętrznej strony. To nie jest ten nowy ... no chyba, że nie bedzie nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 41 minut temu, chorąży napisał: To są zdjecia tego "starego" modeli is-2 zobaczcie na gąsienice/gumiaki gładkie od wewnętrznej strony. To nie jest ten nowy ... no chyba, że nie bedzie nowego. Zdjęcie modelu Is-2 z progami ma przedstawiać nowy model , natomiast ten drugi to jest fotka starego modelu , wg. mnie te ,, progi,, są w starym modelu inaczej ułożone jak w nowym . Wieża nie wiem czy poprawiana ale u dołu ma inne wykończenie bardziej zbliżone do oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Poczekamy, zobaczymy, stary is-2 ma też "problem" z wysokością "wizjera" kierowcy, wydaje się za nisko osadzony, a gąski, lata 70-te. Poza tym to całkiem przyjemny mode i możan w nim podłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi