Adams M1A1 Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października (edytowane) 27 minut temu, Cypis napisał: model dopiero w zapowiedziach , a Arma-Models juz anonsuje swoją konwersję na czołg rakietowy IT-1 Drakon Ciekawe po co? Od dłuższego czasu dostępny jest kompletny zestaw Trumpetera za naprawdę niewielkie pieniądze czyli ponad stówkę o taki: Edytowane 31 Października przez Adams M1A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października 25 minut temu, Adams M1A1 napisał: Może poprawią to co Trumpeter popsuł ale mogą też wypuścić wersję z turbiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 1 Listopada Share Napisano 1 Listopada Э.В.М. wypuści drukowane w 3D późne rolki podtrzymujące do IS-2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada Chociaż raz udało mi się ubiec Cypisa we wrzucaniu nowości wszelkich nawet tej kacapskiej Zwezdy . Na Armoramie pojawiła się zapowiedź pojazdu MT-LB_2 czymkolwiek on jest , a wygląda to tak : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada W dniu 22.05.2025 o 14:04, Cypis napisał: Taką nowość w 1/35 szykuje Zvezda zacząłem pisać o tym modelu już od maja , 22.05. rendery , 19.08 kalki i kamuflaż , a 22.09 bulik58 pokazał pudełko , ale niech ci będzie , że jesteś pierwszy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 4 godziny temu, Adams M1A1 napisał: Chociaż raz udało mi się ubiec Cypisa we wrzucaniu nowości wszelkich nawet tej kacapskiej Zwezdy . Na Armoramie pojawiła się zapowiedź pojazdu MT-LB_2 czymkolwiek on jest , a wygląda to tak : A w MH już go nawet sprzedają: https://www.mojehobby.pl/products/Amphibious-Armored-Personnel-Carrier-MT-LB.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada Już zamówiony w Martoli ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada warianty kamuflażu dla T-62M , dwa afgany i jeden syryjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada dodatki do IS-2 z firmy Микродизайн 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada Tylko gdzie to Cypisku teraz kupisz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada (edytowane) może zapytaj w www.knigi.pl tutaj na forum , są też ludziki (ale ja ich nie znam , wiem tylko , że są) , którzy sprowadzają takie rarytasy z za wschodniej granicy (chyba przez ziemniaczany kraj) Edytowane 18 Listopada przez Cypis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada Jest spory wybór na ebayu. Napisałem do sprzedawcy legand29 w sprawie kosztów wysyłki. Podałem kilka zestawów do kupienia ale przecież nie będę za każdy płacił oddzielnie wysyłki . Ma 99.8 % pozytywów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 19 Listopada Share Napisano 19 Listopada 1 godzinę temu, Paweł Czarnocki napisał: Jest spory wybór na ebayu. Napisałem do sprzedawcy legand29 w sprawie kosztów wysyłki. Podałem kilka zestawów do kupienia ale przecież nie będę za każdy płacił oddzielnie wysyłki . Ma 99.8 % pozytywów. Wiesz Paweł... towarzysz legend29 ze (Kazach)stanu nie wszystko ma , zapytałem czy nie może mi sprowadzić od ruskich z Mikrodizajna blaszek do KrAZ-a 255 to nawet nie odpowiedział, a z tą wysyłką, to jeżeli kupujesz na eBay-u to nalicza się automatycznie ,ale potem się to zwraca z powrotem na PayPala (też automatycznie), wiem bo tak się zrobiło, jak kupowałem blaszki do ZiŁ-a 130 i brzechwy do Katiuszy z Mikrodizajna. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 19 Listopada Share Napisano 19 Listopada A-Resin i ich siatki do IS-2 , no chyba lepsze niż fototrawionki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 19 Listopada Share Napisano 19 Listopada Rzeczywiście te wydruki są zdecydowanie lepsze od blaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 19 Listopada Share Napisano 19 Listopada 1 minutę temu, push-up78 napisał: Rzeczywiście te wydruki są zdecydowanie lepsze od blaszek. no widać prawidłową strukturę siatki , a nie płaską imitację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 20 Listopada Share Napisano 20 Listopada T-62M rysunek z pudełeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 25 Listopada Share Napisano 25 Listopada drobnica od SG-MODELLING do IS-2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Listopada Share Napisano 25 Listopada Żeby to jeszcze ktoś sprowadzał ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano Czwartek o 06:45 Share Napisano Czwartek o 06:45 Wyroby SG kupowałem i kupuję w JADAR MODEL fakt 72 ale można zapytać pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Piątek o 20:43 Share Napisano Piątek o 20:43 i tego można się było spodziewać , nowy model to będzie ........ISU-152 , na razie renderki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Piątek o 21:21 Share Napisano Piątek o 21:21 32 minuty temu, Cypis napisał: i tego można się było spodziewać , nowy model to będzie ........ISU-152 , na razie renderki Podwozie jest, nadbudówka jest, jarzmo jest, pewnie znając życie pojawi się też ISU 122 i z nowymi częściami jarzma armaty (było inne) też ISU 122S. Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano Piątek o 21:44 Share Napisano Piątek o 21:44 Co do ISU 152 to myślicie że zvezda wypadnie lepiej niż stara Tamka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi