Adams M1A1 Napisano Piątek o 22:29 Share Napisano Piątek o 22:29 (edytowane) 27 minut temu, Cypis napisał: model dopiero w zapowiedziach , a Arma-Models juz anonsuje swoją konwersję na czołg rakietowy IT-1 Drakon Ciekawe po co? Od dłuższego czasu dostępny jest kompletny zestaw Trumpetera za naprawdę niewielkie pieniądze czyli ponad stówkę o taki: Edytowane Piątek o 22:31 przez Adams M1A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Piątek o 22:58 Share Napisano Piątek o 22:58 25 minut temu, Adams M1A1 napisał: Może poprawią to co Trumpeter popsuł ale mogą też wypuścić wersję z turbiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Sobota o 22:11 Share Napisano Sobota o 22:11 Э.В.М. wypuści drukowane w 3D późne rolki podtrzymujące do IS-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Chociaż raz udało mi się ubiec Cypisa we wrzucaniu nowości wszelkich nawet tej kacapskiej Zwezdy . Na Armoramie pojawiła się zapowiedź pojazdu MT-LB_2 czymkolwiek on jest , a wygląda to tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu W dniu 22.05.2025 o 14:04, Cypis napisał: Taką nowość w 1/35 szykuje Zvezda zacząłem pisać o tym modelu już od maja , 22.05. rendery , 19.08 kalki i kamuflaż , a 22.09 bulik58 pokazał pudełko , ale niech ci będzie , że jesteś pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 6 minut temu Share Napisano 6 minut temu 4 godziny temu, Adams M1A1 napisał: Chociaż raz udało mi się ubiec Cypisa we wrzucaniu nowości wszelkich nawet tej kacapskiej Zwezdy . Na Armoramie pojawiła się zapowiedź pojazdu MT-LB_2 czymkolwiek on jest , a wygląda to tak : A w MH już go nawet sprzedają: https://www.mojehobby.pl/products/Amphibious-Armored-Personnel-Carrier-MT-LB.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi