bazylms Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Świetny! I ty mówisz, ze chcesz z modelarstwem kończyć?? Proszę Cię, już wystarczy jeden.. Piotrek, ani mi się waż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Świetny! I ty mówisz, ze chcesz z modelarstwem kończyć?? Proszę Cię, już wystarczy jeden.. Piotrek, ani mi się waż Popieram w całej rozciągłości, co to za pomysły Panowie? Piękne modele wychodzą spod waszych rąk, a tu takie deklaracje Ja rozumiem na 1 kwietnia, ale święta przecież idą Czekam z niecierpliwością na kolejne postępy Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2012 Napisałem,że jak mi nie wyjdzie to zrobię sobie przerwę. A to jest mała różnica Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Ufff, no to całe szczęście... mogę kleić spokojnie Jeszcze tylko Konrada trzeba będzie jakoś sprowadzić na właściwą drogę hehe Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Ufff, no to całe szczęście... mogę kleić spokojnie Jeszcze tylko Konrada trzeba będzie jakoś sprowadzić na właściwą drogę hehe Kamil Już nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Piękny, i tyle. Pigmentowanie i obijanie wyszło mega. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 zaje..ście jak zawsze ,tylko strasznie wali po oczach ten "czarny" łosz na łączeniu bocznych płyt ,chyba że go wygubisz w dalszych działaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 Dzięki. Robert zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej. Na razie zacząłem zabawę z pigmentami.Na początek jasne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 SUPERR!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Sprawnie ci idzie - też bym chciał mieć takie tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Model wygląda coraz lepiej z każdą aktualizacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Świetnie wygląda Baaardzo szybki projekt widzę. Jedynie co, to może poświęciłbym więcej czasu na zabawę z olejami/specyfikami AK, wiesz, jakiś smaczek dodać, troszkę rdzy gdzieś może, jakieś wypłowienia kamo itp. ale to tylko luźne sugestie pewnie masz jeszcze coś w planach. Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Na poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2012 Dzięki Panowie. Prace troszkę posunęły się do przodu. Nie wiem czy zaakceptujecie brudzenie na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Brudzenie świetne, może tylko troszkę za dużo na tylnich ,,burtach", ale i tak jest mega, w życiu bym tak nie zrobił. Świetne tłuste plamy . Nie mogę się doczekać galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Podoba mi się ale, będziesz musiał ubrudzić jeszcze zawieszenie i coś z wieżą zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 EEE, nie wiem cos Ty zrobił ale zrób tak jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2012 Dzięki Michał.Koła jeszcze nie brudzone Krzysiek.Wieżę dopracuję. Konrad nic już nie będę zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Mógłbyś powiedzieć jak zrobiłeś te grudki błota z tyłu na bokach? Podoba mi się efekt zaschniętego błotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2012 Robert to pigmenty mieszane z gipsem szpachlowym i specyfikami Ak. Psikane z pędzelka aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Troche dziwnie to wygląda,płyta pod wieżę upie...lona a płyta nad silnikiem czysciutka ,to sama płyta z włazami też czysta,boki bardzo dziwnie ubrudzone jak by ten panzer mał na tylne koła napęd przód czysty do połowy reszta uj...na Nie podoba mnie się to ,technicznie oczywiście bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Nie żebym narzekał ale kolor według mnie za bardzo wpada w "oczojeb#y" zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2012 Jako,że moje wykonanie zostało dość "zimno" przyjęte, poczyniłem drobne zmiany w wyglądzie Leoparda. Teraz zacznę go obijać i zrobię lekką biedronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 Piotrus ja tylko skrytykowałem brudzenie nie malowanie które było rewelacyjne natomiast to mi sie nie podoba kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 A mnie się każde malowanie Piotrka podoba, bo... ja tak nie umiem. Na razie odkładam kamo malowane z ręki najdalej jak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi