kasanga Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 W ramach oczekiwania na Migi-21 z R.V. Aircraft, pozwolę sobie na zaprezentowanie poniższego modelu: Zestaw zawiera identyczne wypraski co wersja jednomiejscowa , dodatkowo została dołączona ramka z elementami niezbędnymi do budowy "szparki", oraz oszklenie. Hmm. Ta "misterne" tablice przyrządów nijak nie pasują jakością do reszty modelu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Cytat: "Hmm. Ta "misterne" tablice przyrządów nijak nie pasują jakością do reszty modelu!!!" Dlatego ja dokupiłem jeszcze zestaw żywiczny NEOMEGI, o wiele lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Interesujący zestaw kalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasanga Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2012 Interesujący, jednak zabrakło tych najważniejszych ( jak dla mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Ze pewnych źródeł wiadomo mi, że wkrótce będą kalki do polskich MiG-23UB, że tak powiem, w edycji limitowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasanga Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2012 Ze pewnych źródeł wiadomo mi, że wkrótce będą kalki do polskich MiG-23UB, że tak powiem, w edycji limitowanej Uchyl rąbka tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Zdaje się, że kalki zapowiadał Techmod, ale mają jakąś potężną obsuwę. A edycja limitowana, to zapewne kolega tytus ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 kolega Butrycz kiedyś pytał więc odpowiadam: napisy w oddzielnym arkuszu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Bóg zapłać, dobry człowieku Cinekf1, za wspaniałe wieści! czekam z niecierpliwością, bo do budowy mojego UB brakowało mi tylko kalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Adaś Ty rurę lepisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi