pmroczko Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Cześć! Ale wysokie kominy! Chyba będzie ciągnął strasznie wysoką chłodnię! A powiedz proszę, skąd masz to oznaczenie na drzwiach - wygląda jakoś znajomo. Życzę powodzenia w dalszej budowie i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 AMT wózek do drewna. A maciek w tej formie podoba mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Mark 666, niesamowicie mi sie ten Mack podoba . Choc jak Copycat pisze, ze bedzie on ciagnal naczepe/wozek na drewno to chyba te kominy beda za wysokie jak na jazdy po lasach, tak mi sie wydaje ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 Nie dziękuję , na razie. Dziś pomalowałem tę cholerną machę 4 raz. Mam głęboką nadzieję że ostatni. Będzie cała biała, ale coś w niej będzie inne . Do lasu go nie wysyłam, szykuję dla niego taki zestaw: http://vpx.pl/i/2013/02/09/PA070014.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 Cześć! Ale wysokie kominy! Chyba będzie ciągnął strasznie wysoką chłodnię! A powiedz proszę, skąd masz to oznaczenie na drzwiach - wygląda jakoś znajomo. Życzę powodzenia w dalszej budowie i pozdrawiam Paweł A to z International-a Eagle , druga wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 12 Lutego 2013 Autor Share Napisano 12 Lutego 2013 Prawie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 E teraz tak pomyślałem, na drzwiach szoferki masz nazwę firmy zajmującej się wyrębem lasu. Te naczepy to tak średnio pasują teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 E teraz tak pomyślałem, na drzwiach szoferki masz nazwę firmy zajmującej się wyrębem lasu. Te naczepy to tak średnio pasują teraz. Ale może musiał coś przewieść, np. drobny sprzęt czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 12 Lutego 2013 Autor Share Napisano 12 Lutego 2013 E teraz tak pomyślałem, na drzwiach szoferki masz nazwę firmy zajmującej się wyrębem lasu. Te naczepy to tak średnio pasują teraz. Zmienię na ...... może MPK Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swim Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Pamiętam program o drwalach na discovery. Po wyrębie przerabiali bale na trociny od razu i wozili do papierni. Właśnie w takich naczepach tylko że z odkrytą górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 12 Lutego 2013 Autor Share Napisano 12 Lutego 2013 Pamiętam program o drwalach na discovery. Po wyrębie przerabiali bale na trociny od razu i wozili do papierni. Właśnie w takich naczepach tylko że z odkrytą górą Dzięki, a więc zmian nie budiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 Witam. Model wreszcie skończony. Myślę że wyszedł nieżle. Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 No pieknie, pieknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Ładniutki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Share Napisano 18 Lutego 2013 Wielkie dzięki. Więcej fotek jest już w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Ode mnie szacun. Wielki plus za czystą piękną biel (a jest to na pewno najgorszy kolor do utrzymania w czystości), mały minus za nierówne uszczelki. [A tak na marginesie, czy ktoś wie dlaczego producenci, którzy już robią prawie wszystko (śrubki, nity, lufy do czołgów itp. itp.) nie robią porządnej imitacji uszczelek.] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi