BaldPuma Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Dawno.... dawno temu..... w zapomnianej galaktyce - tfu, w WARSZTACIE obiecałem galerię: Model bazowy - Revell (kadłub) + Dragon (maska i klapa) + koła i trochę śmieci CMK - reszta papier + różności Cytuj
bazylms Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Wziąłem linijkę do łąpy i sobie zobaczyłem - ale to maleńkie. Tym bardziej gratuluję udanej pracy. Cytuj
R_Mazzi Napisano 20 Grudnia 2012 Napisano 20 Grudnia 2012 Wziąłem linijkę do łąpy i sobie zobaczyłem - ale to maleńkie. Tym bardziej gratuluję udanej pracy. Oj tam, toż to wielkie bydle a nie samochodzik, odrobinę tylko mniejszy od T-34 Ale prawda, ilość detali robi wrażenie * ta odrobina to ciut ponad jeden cm, oczywiście w 72 Cytuj
kub Napisano 21 Grudnia 2012 Napisano 21 Grudnia 2012 Gratuluje ładnego modelu bo naprawdę ładnie ci wyszedł. Cytuj
makinen Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Obejrzałem go kilkukrotnie, a pewnie jeszcze parę razy to zrobię. Szykuję się od jakiegoś czasu na Oreva, ale po warsztacie Kubisza (rozpoczętym) i tym, co tu zobaczyłem, to raczej sobie odpuszczę Genialny efekt dokładnej i żmudnej pracy. Jestem pod wielki wrażeniem Cytuj
wojtas Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Hej.Dla mnie wszystko pon.100mm jest modelarstwem mikro.Super mikrus. Cytuj
waldeczek Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Nieźle go zlepiłeś choć taki mały:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi