BaldPuma Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Dawno.... dawno temu..... w zapomnianej galaktyce - tfu, w WARSZTACIE obiecałem galerię: Model bazowy - Revell (kadłub) + Dragon (maska i klapa) + koła i trochę śmieci CMK - reszta papier + różności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Robi wrażenie gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Wziąłem linijkę do łąpy i sobie zobaczyłem - ale to maleńkie. Tym bardziej gratuluję udanej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Wziąłem linijkę do łąpy i sobie zobaczyłem - ale to maleńkie. Tym bardziej gratuluję udanej pracy. Oj tam, toż to wielkie bydle a nie samochodzik, odrobinę tylko mniejszy od T-34 Ale prawda, ilość detali robi wrażenie * ta odrobina to ciut ponad jeden cm, oczywiście w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Gratuluje ładnego modelu bo naprawdę ładnie ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Model ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Gratuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Obejrzałem go kilkukrotnie, a pewnie jeszcze parę razy to zrobię. Szykuję się od jakiegoś czasu na Oreva, ale po warsztacie Kubisza (rozpoczętym) i tym, co tu zobaczyłem, to raczej sobie odpuszczę Genialny efekt dokładnej i żmudnej pracy. Jestem pod wielki wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Hej.Dla mnie wszystko pon.100mm jest modelarstwem mikro.Super mikrus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Nieźle go zlepiłeś choć taki mały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 Fajna robota. Aż mi jarmułkę szrpnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi