bazylms Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Na razie mi się podoba. No może te drzewka troszke mniej. Widać że są skręcane z drutu. Jak się da to jeszcze im pnie troszkę jakąś szpachlą obłóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Na razie mi się podoba. No może te drzewka troszke mniej. Widać że są skręcane z drutu. Jak się da to jeszcze im pnie troszkę jakąś szpachlą obłóż. Wiem te drzewa to jak patyki z watą wyglądają l;o przerobie ja na większe i bardziej rozbudowane tylko szpachle tanią kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Wow, teraz odkryłem ten wątek, rewelacja! "Gwoździe" w podeszwach butów figurantów mnie dobiły po prostu... Sam tank też oczywiście pierwsza klasa. Czekam na kolejne odsłony i, chociaż późno, dołączam do kibiców ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Uznałem, że koniec. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=37831 Dziękuje wszystkim udzielającym się w temacie za wsparcie a zwłaszcza Pawłowi za nadzór merytoryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi