plastikk Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Bardzo przyjemna w składaniu miniatura[snap-fit]. Przy odrobinie dodatków może śmiało konkurować z tradycyjnymi modelami do sklejania. Wszystko idealnie spasowane,z dobrym detalem.Może drażnić szew formy na gąskach - jednak jest mało widoczny.I brak nitowania na bokach ''pudła''. i fota z ''bratem''[w pudle są dwa modele] i fotka z ''produkcji'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAKKK Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 "Karaluch" piękny, ale gdzie go kupiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 A tutaj: http://www.sklep.tankmodels.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał96 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Bardzo mi się podoba, ładnie wymalowany . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeraltofPoland Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Podczas czytania tytułu naszła mnie wizja tworzenia modeli z makaronu. Ciekawe, czy ktokolwiek kiedyś czegoś takiego próbował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisyzrk Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Ależ to malutkie jest ja w takiej skali zgubiłbym głowę i poucinał sobie palce. Świetna robota Podczas czytania tytułu naszła mnie wizja tworzenia modeli z makaronu. Ciekawe, czy ktokolwiek kiedyś czegoś takiego próbował. Gdzieś takie makaronowe widziałem i znalazłem ponownie ; p http://www.odditycentral.com/pics/russian-artist-creates-miniature-models-from-pasta.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeraltofPoland Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Gdzieś takie makaronowe widziałem i znalazłem ponownie ; phttp://www.odditycentral.com/pics/russian-artist-creates-miniature-models-from-pasta.html Wiedziałem, że skądś to kojarzę. Widziałem to kiedyś na innej stronie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted January 30, 2013 Author Share Posted January 30, 2013 Drugi z tego samego pudła: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Eeeeeeeee no, fajnie te pierdzawki wyszły. BTW, z tych samoskłądalnych, to polecam Pantere D ze Zvezdy, no i resztę z S-Modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Bardzo ładnie wyszły. Mam podobnego szkraba z DOC Models i od dwóch tygodni nie mogę dojść do tego, gdzież kalkomanie i instrukcję posiałem. "Lufki nawiercone?" zaraz ktoś spyta ;) PS- Muszę stwierdzić, że poza pana czołgisty jest fantastyczna Przypomniały mi się słowa poety: "Śmiał się Franek pancerniak, lśnił zębami z daleka, gdy się przed jego czołgiem Rozstąpiła rzeka." Wiersz autorstwa Jana Gałkowskiego. Naprawdę nie zmyśliłem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Platikk, musisz koniecznie coś ze zdjęciami zrobić, bo ta lampa błyskowa zabija modele... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts