plastikk Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Bardzo przyjemna w składaniu miniatura[snap-fit]. Przy odrobinie dodatków może śmiało konkurować z tradycyjnymi modelami do sklejania. Wszystko idealnie spasowane,z dobrym detalem.Może drażnić szew formy na gąskach - jednak jest mało widoczny.I brak nitowania na bokach ''pudła''. i fota z ''bratem''[w pudle są dwa modele] i fotka z ''produkcji'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 "Karaluch" piękny, ale gdzie go kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2013 A tutaj: http://www.sklep.tankmodels.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Bardzo mi się podoba, ładnie wymalowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Podczas czytania tytułu naszła mnie wizja tworzenia modeli z makaronu. Ciekawe, czy ktokolwiek kiedyś czegoś takiego próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Ależ to malutkie jest ja w takiej skali zgubiłbym głowę i poucinał sobie palce. Świetna robota Podczas czytania tytułu naszła mnie wizja tworzenia modeli z makaronu. Ciekawe, czy ktokolwiek kiedyś czegoś takiego próbował. Gdzieś takie makaronowe widziałem i znalazłem ponownie ; p http://www.odditycentral.com/pics/russian-artist-creates-miniature-models-from-pasta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Gdzieś takie makaronowe widziałem i znalazłem ponownie ; phttp://www.odditycentral.com/pics/russian-artist-creates-miniature-models-from-pasta.html Wiedziałem, że skądś to kojarzę. Widziałem to kiedyś na innej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2013 Drugi z tego samego pudła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Eeeeeeeee no, fajnie te pierdzawki wyszły. BTW, z tych samoskłądalnych, to polecam Pantere D ze Zvezdy, no i resztę z S-Modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Bardzo ładnie wyszły. Mam podobnego szkraba z DOC Models i od dwóch tygodni nie mogę dojść do tego, gdzież kalkomanie i instrukcję posiałem. "Lufki nawiercone?" zaraz ktoś spyta ;) PS- Muszę stwierdzić, że poza pana czołgisty jest fantastyczna Przypomniały mi się słowa poety: "Śmiał się Franek pancerniak, lśnił zębami z daleka, gdy się przed jego czołgiem Rozstąpiła rzeka." Wiersz autorstwa Jana Gałkowskiego. Naprawdę nie zmyśliłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Platikk, musisz koniecznie coś ze zdjęciami zrobić, bo ta lampa błyskowa zabija modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi