Mirek66 Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Jak dla mnie to porządnie to wygląda , Gąski też mi wyszły w podobnej tonacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Piękny model piękne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 4 Marca 2013 Autor Share Napisano 4 Marca 2013 Witam Podwozie pobrudzone i zmontowane. Wziąłem się za prace olejami i pastelami i wygląda to jak na fotkach poniżej. Jeśli coś zmienić to proszę o podpowiedzi. Zdjęcia gorszej jakości niż zazwyczaj, bo bateria była na wyczerpaniu więc się spieszyłem i paru ustawień nie dopilnowałem. pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Powiem Ci Wojtek że jak zwykle mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 5 Marca 2013 Autor Share Napisano 5 Marca 2013 Witam Myślę, że pora już kończyć modelik, bo dalsze grzebanie przy nim może przynieść odwrotny skutek do zamierzonego. Jeśli ktoś z kolegów ma jakiś pomysł co by można było poprawić to proszę o uwagi. A modelik po zabiegach i dołożeniu wszystkich bibelotów prezentuje się tak: pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Bardzo ładnie się prezentuje. Jak chcesz coś poprawić to proponuję skorygować szerokość grafitowego świecenia na gąsienicach. Nie pasuje do kół (za wąskie). Liny holownicze to faktycznie takie grube były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 6 Marca 2013 Autor Share Napisano 6 Marca 2013 Liny pewnie miały taką grubość skoro Eureka takie dała w swoim zestawie (ER 3541), sznurek który daje Tamiya jako imitacja liny też ma podobną grubość - więc chyba są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Jak nie robisz podstawki to do galerii go i bierz się za nastepny model. A co masz w planach następnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 6 Marca 2013 Autor Share Napisano 6 Marca 2013 Właściwie to nie wiem co będzie następne, bo nie poczyniłem żadnych zakupów i szukam nadal kolejnej ofiary, ale pewnie padnie na kolejnego ruska, może KW-1S/85 trumpka,albo KW-1 model 1942 Heavy Cast Turret Tank, albo znowu panthera tylko że F sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Zrób sobie starszego braciszka, czyli SU-152 z Bronco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Bardzo ładne ISU, będę miał dobry wzór do naśladowania Zrób mniejszego kolegę z wojska SU-85 ew. 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 A może jakiegoś brytola? Np. Churchill albo Valentine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 6 Marca 2013 Autor Share Napisano 6 Marca 2013 W końcu padło na mniejszego kolegę SU-85M Dragona, po nim może padnie na SU-152 Bronco. Zobaczę jakie tam blaszki dali wtedy będę myślał o zakupie coś z abera lub voyagera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 W końcu padło na mniejszego kolegę SU-85M Dragona, po nim może padnie na SU-152 Bronco. Zobaczę jakie tam blaszki dali wtedy będę myślał o zakupie coś z abera lub voyagera. URAA URAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 No to czekam na kolejny warsztat w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Isu wygląda fajnie, ale myślę, że można by z niego jeszcze trochę wyciągnąć Brakuje mi tu obić, delikatnego zróżnicowania kamuflażu olejami, może trochę rdzy, jakiś zaciek z uchwytu na wieży czy chociaż ze trzy suche listki gdzieś na błotniku? Nie bierz tych uwag do siebie, jeśli podoba Ci się jak jest i taki był zamysł to mi też się podoba No i czekam na kolejny warsztat Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 6 Marca 2013 Autor Share Napisano 6 Marca 2013 Na pewno można było przy nim jeszcze się pobawić, ale chciałem zrobić go w miarę czystego i nie poobijanego (ciężko obić taką ruską blachę ), więc potraktowałem go subtelnie. Wrzuciłem go do galerii, wprawdzie nie ma tam nic nowego i odkrywczego ale jakieś zakończenie musi mieć: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=37223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi