Michał96 Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Witam. Na początku dziękuję koledze Grześkowi za odsprzedanie tego modelu z powodu braku weny, jak dla mnie jest to świetna maszyna . Model sklejony prosto z pudła, od siebie dodałem fakture pancerza, kilka śrub i nitów. Malowany pactrami i humbrolem. Brudzony chemią AK i pigmentami Mig'a. Myślałem że dotychczas t-70 był najmniejszy z moich wszystkich modeli, ale jednak myliłem się ten jest mikroskopijny. Była to też moja pierwsza próba z kamuflażem tego typu. Jak wyszło oceńcie sami. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj
plastikk Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 No...nareszcie coś z żabojadów od kolegi. Cytuj
bazylms Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Troszkę mi się te kropki na przodzie pancerza nie podobają, ale reszta ok. Cytuj
GrzesiekW Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Cieszę się,że dałeś radę z tym mikrusem . Fajnie wyszedł tylko jak dla mnie jest ciut za ciemny. Cytuj
no.tips Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Zaskoczył mnie realizm tego modelu. Robi wrażenie ! Cytuj
Michał96 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Napisano 4 Lutego 2013 Dzięki. Masz rację Grzesiek jest ciemny, ale to jak zwykle wina zdjęcia. Już dostałem opr od Rafała właśnie za słabe i ciemne zdjęcia . Cytuj
Myski79 Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Wyciągnąłeś co można z tych gumowych gąsek szkoda tylko że nie w polskim malowaniu Cytuj
Michał96 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Napisano 4 Lutego 2013 Zdjęcia poprawione przez Rafała, w końcu przedstawiają mój model w stanie takim jak naprawdę wygląda-kolory. Dzięki wielkie Rafał . Cytuj
pankot13 Napisano 4 Lutego 2013 Napisano 4 Lutego 2013 Nowe fotki są o wiele lepsze Michał. Wyszło fajnie tylko te cienkie linie rozdzielające plamy kamuflażu trochę psują cały efekt. Rozumiem,że model jest mały i było to ciężkie do wykonania. Poza tym jest OK.Podoba mi się brudzenie podwozia. Cytuj
Michał96 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 Dzięki. Tak linie działowe nie wyszły najlepiej, moje pierwsze i nie ostatnie starcie z tego typem kamuflażu. Fajnie, że się podoba . Cytuj
Gość Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Ale brzydki ten czołg. Ale model podoba się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi