Michał96 Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Witam. Na początku dziękuję koledze Grześkowi za odsprzedanie tego modelu z powodu braku weny, jak dla mnie jest to świetna maszyna . Model sklejony prosto z pudła, od siebie dodałem fakture pancerza, kilka śrub i nitów. Malowany pactrami i humbrolem. Brudzony chemią AK i pigmentami Mig'a. Myślałem że dotychczas t-70 był najmniejszy z moich wszystkich modeli, ale jednak myliłem się ten jest mikroskopijny. Była to też moja pierwsza próba z kamuflażem tego typu. Jak wyszło oceńcie sami. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Fajnie zmalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 No...nareszcie coś z żabojadów od kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Troszkę mi się te kropki na przodzie pancerza nie podobają, ale reszta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Cieszę się,że dałeś radę z tym mikrusem . Fajnie wyszedł tylko jak dla mnie jest ciut za ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Zaskoczył mnie realizm tego modelu. Robi wrażenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Share Napisano 4 Lutego 2013 Dzięki. Masz rację Grzesiek jest ciemny, ale to jak zwykle wina zdjęcia. Już dostałem opr od Rafała właśnie za słabe i ciemne zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Wyciągnąłeś co można z tych gumowych gąsek szkoda tylko że nie w polskim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 4 Lutego 2013 Autor Share Napisano 4 Lutego 2013 Zdjęcia poprawione przez Rafała, w końcu przedstawiają mój model w stanie takim jak naprawdę wygląda-kolory. Dzięki wielkie Rafał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Nowe fotki są o wiele lepsze Michał. Wyszło fajnie tylko te cienkie linie rozdzielające plamy kamuflażu trochę psują cały efekt. Rozumiem,że model jest mały i było to ciężkie do wykonania. Poza tym jest OK.Podoba mi się brudzenie podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Share Napisano 5 Lutego 2013 Dzięki. Tak linie działowe nie wyszły najlepiej, moje pierwsze i nie ostatnie starcie z tego typem kamuflażu. Fajnie, że się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Podoba sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Ale brzydki ten czołg. Ale model podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi