Dumo Napisano 6 Września 2013 Autor Share Napisano 6 Września 2013 Okablowanko się robi się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Września 2013 Autor Share Napisano 7 Września 2013 Monolog się zrobił Bawię się dalej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Monolog się zrobił Oglądam cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Za szybko lecisz z tematem, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 też podglądam! a jak ze składalnością ZiŁ-a? ktoś pisał, że jest problem ze spasowaniem części. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Czekam niecierpliwie na efekt finalny. Koła jakiego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Września 2013 Autor Share Napisano 10 Września 2013 Kurcze ostatnio coś mam pecha i nie mogę trafić na łatwy model, babrania się ciąg dalszy. Fotele zostały poprawione jak zobaczyłem po tych zdjęciach iż wyszły badziewnie. też podglądam! a jak ze składalnością ZiŁ-a? ktoś pisał, że jest problem ze spasowaniem części. Prawda to? Nic nie pasuję wszystko trzeba szlifować i kroić, kombinowania trochę jest. Czekam niecierpliwie na efekt finalny. Koła jakiego producenta? Cieszę się bardzo Koła z SKPmodel. Postępy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Września 2013 Autor Share Napisano 10 Września 2013 Szmatka wyschła trochę podniszczyłem i zostało nałożyć gruboziarnisty podkład: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Fajnie się prezentuje coraz większą chętkę mam na jakąś ciężarówkę Pozostaje mi teraz tylko czekać na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Września 2013 Autor Share Napisano 20 Września 2013 Malowanie zbliża się wielkimi krokami, przynajmniej ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Rafał a co on ma to na kierownicy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Września 2013 Autor Share Napisano 20 Września 2013 Klient sobie zażyczył coś takiego mocno rozerwane wzorowane na tym: http://i7.photobucket.com/albums/y281/101ab/DSC03805.jpg Myślę żeby do wnętrza dorobić jakieś dywaniki i tym podobne duperelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Klient sobie zażyczył coś takiego mocno rozerwane wzorowane na tym: http://i7.photobucket.com/albums/y281/101ab/DSC03805.jpg Myślę żeby do wnętrza dorobić jakieś dywaniki i tym podobne duperelki. Kurde Rafał jak dla mnie to za gruby ten drucik i strasznie to na chwilę obecną to szpeci... no ale jeżeli klient się jara to niech ma takie cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Jak zwykle w Twoim wydaniu ful wypas !!!! A koła to Miniarm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Września 2013 Autor Share Napisano 20 Września 2013 Dzięki Koła to skp model, szczegół ładny ale nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Dzięki Koła to skp model, szczegół ładny ale nie polecam. Tak pytałem bo ja mam z Hussara i są bardzo ładne. Mają nawet blaszkowe osłonki wentyli od CPK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Września 2013 Autor Share Napisano 20 Września 2013 O widzisz szkoda że wcześniej nie słyszałem o nich. Tu już ustawiony na dobrej wysokości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Października 2013 Autor Share Napisano 1 Października 2013 Ostatnio coraz mam mniej czasu dlatego tak mozolnie idzie, lekkie postępy. Chcę wykorzystać jak najwięcej blach w tym modelu ale nie idzie, większość jest nieprzydatna wręcz bezsensowna jak np. kratka na światła która jest najnormalniej za cienka i za chuda. Wykorzystam jeszcze kilka zaczepów i osprzętu na silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Zdjęcia śię nie wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Października 2013 Autor Share Napisano 1 Października 2013 Zrobiłem nowe zdjęcia, wydają mi się lepsze od poprzednich: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Się nie wyświetlają :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Października 2013 Autor Share Napisano 1 Października 2013 Odświeżcie kilka razy, imagebanana coś muli dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Października 2013 Autor Share Napisano 4 Października 2013 Wyświetlają się teraz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Teraz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Plandekę zostawisz zestawową, czy jakaś własnoręczne waloryzacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi