KAMIL90 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Model Dragona 1:35 dodatki lufa Rb model , lufa km od RB -model, dorobione . Zimmerit z szpachli samochodowej wykonany za pomocą grabek Tamyi. Malowany farbami Valeji Air.Jak zawszę przesadziłem z brudzeniem . created by picasa2html.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacper Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Bardzo fajny Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Witam! Brudzenie to rzecz gustu, ale generalnie to model jest strasznie ładny i podoba mi się. (poz tymi plamami z minii). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Ładny, fajny pomysł z tymi dodatkowymi blachami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 bardzo fajny kociak . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nie jest źle ! Zimmerit fajnie wyszedł ! Minię bym stonował na ciemno, albo zastąpił szarościami. Antenki do wymiany na cieńsze, np firmy RB Model, lub fajnie wychodzą z cienkiej żyłki (może być z takiej, która mocuje metki do ubrań itp). Podglądam, bo mam dwie panthery na warsztacie, w tym g z zimmeritem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts