KAMIL90 Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Model Dragona 1:35 dodatki lufa Rb model , lufa km od RB -model, dorobione . Zimmerit z szpachli samochodowej wykonany za pomocą grabek Tamyi. Malowany farbami Valeji Air.Jak zawszę przesadziłem z brudzeniem . created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Bardzo fajny Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Witam! Brudzenie to rzecz gustu, ale generalnie to model jest strasznie ładny i podoba mi się. (poz tymi plamami z minii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Ładny, fajny pomysł z tymi dodatkowymi blachami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 bardzo fajny kociak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Nie jest źle ! Zimmerit fajnie wyszedł ! Minię bym stonował na ciemno, albo zastąpił szarościami. Antenki do wymiany na cieńsze, np firmy RB Model, lub fajnie wychodzą z cienkiej żyłki (może być z takiej, która mocuje metki do ubrań itp). Podglądam, bo mam dwie panthery na warsztacie, w tym g z zimmeritem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi