pankot13 Napisano 28 Marca 2013 Autor Share Napisano 28 Marca 2013 Model po pierwszych zabiegach; Teraz odpryski,podmaluję narzędzia i zabawa z pigmentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Przyjemnie się prezentuje, ładny wyblakły dunkelgelb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Piękny wash , czekam na dalsze etapy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Marca 2013 Share Napisano 29 Marca 2013 Bardzo fajnie to wygląda. Wiesz co super by wyglądał z zielonym lekkim cienkim kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 29 Marca 2013 Share Napisano 29 Marca 2013 Ładny szkrab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Marca 2013 Autor Share Napisano 29 Marca 2013 Dzięki Panowie. Rafał mam już trzech " niemiaszków " w takim kamo więc to będzie jakaś odmiana na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 29 Marca 2013 Share Napisano 29 Marca 2013 Ładniutki Piotrze, już się nie mogę doczekać kolejnych zabiegów Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 No i ładnie jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Marca 2013 Autor Share Napisano 31 Marca 2013 Dzięki Panowie. Jeszcze trochę do końca. Na razie składam gąski.Pierwsza przymiarka. Musiałem dość znacznie zmniejszyć rozstaw w kole napędowym bo było za szerokie do gąsek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 31 Marca 2013 Share Napisano 31 Marca 2013 Piękny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 31 Marca 2013 Share Napisano 31 Marca 2013 Zadrapania miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Jest czym oko nacieszyć - super że znowu tworzysz. Malowałeś go Tamiya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Dzięki. Farby Krzysiek to mix Tamki i MH. Cholercia gotowałem friule przed miksturą (domestos+ocet) i zapomniałem o nich. Całe mi się pokrzywiły i kilkanaście sztuk rozpadło.Spróbuje je jakoś uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Co za pech z tymi gąsienicami! Mam nadzieję, że większość ogniw jest w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Wymieniłem kilkanaście ogniw,resztę wyprostowałem i jakoś to wygląda. Mam nauczkę na przyszłość. Jeszcze trochę i będzie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Gąski malowane czy to ocet + kret? Bardzo fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Ocet + domestos Grzesiek. I odrobina pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Piotrek taki on paskudny że aż ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Wspaniały, jak zresztą każdy Twój model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Hmm koła jezdne wychodzą za gąsienicę, składam to na karb wspomnianego wypadku przy pracy, a może to tylko przesunięcie? Sam wygląd gąsienic jest OK wyglądają na mocno "giglane", dobra robota. Ufam, że zróżnicujesz jeszcze trochę barwy całości bo na ten moment jest deczko monotonny, żółć i żółć wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Modulacja bajera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 W tych kapciach jest jeszcze ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzięki wszystkim. Model skończony.Nie mam już więcej do niego serca. Mała galeria w warsztacie; Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Nic dodać, nic ująć Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi