SAGITARIUS Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam. Chciałbym przedstawić kolejny model. M-8 Greyhound, Italeri 1/35 Model wykonany kilka miesięcy wcześniej ... ... jakoś nie przypadł mi do gustu. Postanowiłem model przerobić, na podstawie zdjęć archiwalnych podesłanych przez kolegą Mateusza Jonakowskiego ... ... również od Mateusza wysępiłem zestaw strzelecki Drilling firmy Aires. Model nie przypomina w 100% pojazdu ze zdjęć, myślę, że z kompletem luf wygląda dużo ciekawiej. Figurkę do mojego model skleił i pomalował Marcin Łukawski. Serdeczne podziękowania dla Mateusza i Marcina za pomoc w realizacji projektu. Miłego oglądania Pozdrawiam S. - -Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Fajny model zrobiłeś :-) Jedynie co mnie zastanawia, to zbyt czysta w stosunku do reszty modelu podstawa tych działek. Poza tym mniód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Fajna przeróbka (chyba dobrze zrozumiałem ) No, podstawa tych działek rzuca się troszkę w oczy. Jest po prostu za czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Hoho wreszcie moje ulubione malowanie tego pojazdu. Ciekawy pomysł z tą konwersją z drillingiem. A figurka też niczego sobie - przekaż wyrazy uznania koledze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Kolejny fajny model......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Bombastik fantastic :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Super modelik nic dodać nic ująć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Zarówno w pierwszym jak i w drugim wydaniu Greyhound prezentuje się znakomicie. Nie jestem jakimś wielkim fanem pojazdów zdobycznych, ale miło jest zobaczyć podobną ciekawostkę na forum.Kolejny raz należy Ci się pochwała za wykończeniówkę. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam. Dziękuję za opinię i cieszę się, że model choć trochę przypadł Wam do gustu. Co do lawety, to jej sterylność jest zamierzona chociaż, zaczynam się skłaniać do wyrównania tego elementu z resztą modelu. Pozdrawiam Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 fajne a zarazem ciekawie śmieszne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Mimo, że w niesłusznym malowaniu, to fajny model wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi