figfan Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Stary dobrze znany model...dokładnie jego 6 cm...Dołożyłem tylko żywiczne koła o nowe nity, oraz wymieniłem lufę i zrobiłem błotniki...itd... Pojazd jest tłem dla figurki polskiego pancerniaka z 1939 roku... Cytuj
POLAKKK Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Piękny, ale szkoda, że tylko kawałek tego pojazdu. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 tło jest śliczne, kiedy będzie figurka? Cytuj
figfan Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Napisano 8 Kwietnia 2013 tło jest śliczne, kiedy będzie figurka? no pewnie gdzieś za 2-3 tygodnie... musże wyrzeźbic i poprawić kika rzeczy i oczywiscie pomalować Cytuj
szlachcik1 Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 Pięknie a jak zabezpieczyłeś krawędzie gdzie kończy się pojazd i podstawka? Chodzi mi o to jak wygląda ten fragment gdzie wz.34 się kończy. Mógłbyś wrzucić jakąś fotkę, byłbym wdzięczny. Naprawdę ładne tło pod figurkę, gratuluję Cytuj
figfan Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Napisano 9 Kwietnia 2013 Pięknie a jak zabezpieczyłeś krawędzie gdzie kończy się pojazd i podstawka? Chodzi mi o to jak wygląda ten fragment gdzie wz.34 się kończy. Mógłbyś wrzucić jakąś fotkę, byłbym wdzięczny. Naprawdę ładne tło pod figurkę, gratuluję Klasycznie tniesz, szlifujesz,i wklejasz hips lub ps...od cała filozofia Cytuj
Jarekk Napisano 9 Kwietnia 2013 Napisano 9 Kwietnia 2013 Ciekawe podejście. Bardzo fajnie się prezentuje. Cytuj
Myski79 Napisano 12 Kwietnia 2013 Napisano 12 Kwietnia 2013 I mnie się podobuję czekamy na ludzia Cytuj
cassilas Napisano 22 Kwietnia 2013 Napisano 22 Kwietnia 2013 Bardzo fajny model. Bez figurki ani rusz ! Cytuj
skikut87 Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 bardzo ładnie to wygląda gratulacje !! Jednak nie wiem czy figurant nie ma za zielonego munduru jak dla mnie polskie mundury z tego okresu bardziej wpadały w brąż Cytuj
Myski79 Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Bardzo ciekawe podejście i brawo za tematykę czekam na kpl do wrotki Cytuj
Andrzej_LK Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 co prawda zapowiadałeś pancerniaka ale tak czy siak ludek jest śliczny. mundur chyba faktycznie nieco zbyt zielony. Cytuj
Gerd Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Rozumiem, że głównym graczem jest figurka, ale nie wiem czy nie warto pomyśleć nad pewną zmianą formuły? Ponieważ robisz fajne "tła" może by tak rozbudować je do pełnorozmiarowego modelu i figurki czyli przyjemnej diormaki w końcu gabarytowo i tak nie będzie stwarzać kłopotów. Też mam małe mieszkanie. Oczywiście bardzo mi się podoba i tak sobie głośno myślę. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 jedna rzecz mi podpada - podstawki mogłyby być takie same, poza tym cud, miód i orzeszki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi