figfan Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Stary dobrze znany model...dokładnie jego 6 cm...Dołożyłem tylko żywiczne koła o nowe nity, oraz wymieniłem lufę i zrobiłem błotniki...itd... Pojazd jest tłem dla figurki polskiego pancerniaka z 1939 roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Piękny, ale szkoda, że tylko kawałek tego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 tło jest śliczne, kiedy będzie figurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2013 tło jest śliczne, kiedy będzie figurka? no pewnie gdzieś za 2-3 tygodnie... musże wyrzeźbic i poprawić kika rzeczy i oczywiscie pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Pięknie a jak zabezpieczyłeś krawędzie gdzie kończy się pojazd i podstawka? Chodzi mi o to jak wygląda ten fragment gdzie wz.34 się kończy. Mógłbyś wrzucić jakąś fotkę, byłbym wdzięczny. Naprawdę ładne tło pod figurkę, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Pięknie a jak zabezpieczyłeś krawędzie gdzie kończy się pojazd i podstawka? Chodzi mi o to jak wygląda ten fragment gdzie wz.34 się kończy. Mógłbyś wrzucić jakąś fotkę, byłbym wdzięczny. Naprawdę ładne tło pod figurkę, gratuluję Klasycznie tniesz, szlifujesz,i wklejasz hips lub ps...od cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Ciekawe podejście. Bardzo fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 I mnie się podobuję czekamy na ludzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cassilas Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Bardzo fajny model. Bez figurki ani rusz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2013 A w międzyczasie skończyłem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 bardzo ładnie to wygląda gratulacje !! Jednak nie wiem czy figurant nie ma za zielonego munduru jak dla mnie polskie mundury z tego okresu bardziej wpadały w brąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Bardzo ciekawe podejście i brawo za tematykę czekam na kpl do wrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 co prawda zapowiadałeś pancerniaka ale tak czy siak ludek jest śliczny. mundur chyba faktycznie nieco zbyt zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Rozumiem, że głównym graczem jest figurka, ale nie wiem czy nie warto pomyśleć nad pewną zmianą formuły? Ponieważ robisz fajne "tła" może by tak rozbudować je do pełnorozmiarowego modelu i figurki czyli przyjemnej diormaki w końcu gabarytowo i tak nie będzie stwarzać kłopotów. Też mam małe mieszkanie. Oczywiście bardzo mi się podoba i tak sobie głośno myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 1 Maja 2013 Autor Share Napisano 1 Maja 2013 Skończone...kolekcja gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 jedna rzecz mi podpada - podstawki mogłyby być takie same, poza tym cud, miód i orzeszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Daj więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 6 Maja 2013 Autor Share Napisano 6 Maja 2013 taka mała zajawka następnej galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Ale Grantem to kolega pojechał piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adweb87 Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Piękna kolekcja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi