hubert72 Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam, Model ukończony dawno temu, jednak teraz dopiero postanowiłem go pokazać . Wszystkie trzy zestawy (m1070, M1000 i D9R) bardzo przyjemne w montażu ,detale również na wysokim poziomie . Rozwiązania technologiczne zaproponowane przez Balaton są godne podziwu - np wyprofilowane odcinki i ogniwka gąsienic w spychaczu , podwozie w naczepie . Podsumowując - modele warte wydanych pieniędzy Malowanie zostało wykonane farbkami Tamiya, vallejo , Mr color . Ślady eksploatacji - Mig , Ak . Zapraszam do oglądania : Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Imponujące Mnóstwo znakomitych szczegółów przykuwających uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Całość jest prześliczna. Z przyjemnością oblukam na spokojnie w Inowrocłwiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Pełen odlot, aż chce się wracać do modeli gdy się patrzy na takie cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Bardzo, ale to bardzo ładny model w małej skali. Na mnie czeka taki sam z Hobby Bossa w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysha Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Witam All, modele prezentują się wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 A w jakim malowaniu jest spychacz? Bo z tego co wiem amerykanie maja swoje w kamo lub piaskowe a ten wyglada mi na szaro piaskowy podobny do izraelskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 7 Maja 2013 Autor Share Napisano 7 Maja 2013 A w jakim malowaniu jest spychacz? Bo z tego co wiem amerykanie maja swoje w kamo lub piaskowe a ten wyglada mi na szaro piaskowy podobny do izraelskiego. Us Army. Kolor jest ok, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Moja skala modeli, piękna robota, model jak "żywy". Pytanie, czy Pan kupił modele Balatonu w kraju czy też za granicą? Ja poszukuję modeli u nas, bo koszty ściągania z zachodu robią się już spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Witam Nie mój okres, ale muszę powiedzieć że takie modelarstwo lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 11 Maja 2013 Autor Share Napisano 11 Maja 2013 Pytanie, czy Pan kupił modele Balatonu w kraju czy też za granicą? Ja poszukuję modeli u nas, bo koszty ściągania z zachodu robią się już spore. Cały zestaw kupiony w Polsce - jadar i tankmodels mają Balaton w ofercie. Z tego co mi wiadomo to u producenta jest porównywalna cena z naszą, krajową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Dzięki, kupiłem M1070 HET & D-9R armoured dozer w Tank'u na Fieście no i oczywiście zamówiłem lawetę (z rabatem 5%). Powiem wam, że po raz pierwszy spotkałem się ze sklepem, który oferuje na targach możliwość zamawiania w sklepie internetowym. Udostępniają kompa, rejestrujesz się i siup, robisz zakupy. Trafiłem akurat na żonę właściciela sklepu, bardzo miła obsługa, polecam gorącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Jak już pisałem, laweta będzie za tydzień, może szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi