ZIO BY NAITT Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Dawno niczego nie pokazywałem, więc: Oto Avro 621 Tutor z Polish Flight No.1 Central Flying School Upawon. Zestaw przyjemny, pomimo niedostatków technologii - poważniejszej ingerencji wymagały jedynie kadłubowe zastrzały. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Fajny i do tego moja tematyka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Fajowy wyszedł, tylko coś to podwozie nie pasuje mi do modelu na ziemi, powinno było się chyba znacznie rozejść? pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Brawa za wybór i wykonanie absolutnie rzadko spotykanego na forach typu! I do tego z polskim akcentem. Podobają mi się naciągi. Podwozie skopane. Reszta zgodna ze stylem wykonawczym autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Dzięki za komentarze Podwozie rzeczywiście do niczego - tak to jest jak się zaufa instrukcji - kiedy będę przerabiał drugiego Avro na PWS-18 na pewno zrobię to lepiej. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Właśnie, chciałem napisać że fajny "PWS-18" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Bardzo ładny Tutor. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Me-210 - Bilek 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi