jakub97 Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Właśnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 hmmm.. - ciekawy ten "syf" a może go wykorzystać i zaimitować rdzę, ciekawie pomalowany może fajnie wyglądać pomyśl... może niepotrzebnie robisz sobie robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Masz rację. Coś wykombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Maszynista mnie ubiegł - to samo na temat rdzy chciałem napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Dzięki za pomysł. Teraz tak. Czy te pigmenty się nadadzą? http://allegro.pl/p414-track-brown-pigment-mig-productions-i3271531067.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Track brown jest do gąsienic i brudzenie w ogóle. Mój ulubiony pigment, jest super. Kup sobie zestaw pigmentów firmy NOCH do niego http://allegro.pl/patynowanie-budynkow-firmy-noch-61165-i3254472409.html I zrób to teraz bo trudno je dostać - są jakości MIG'a a masz w pytę kolorów za jedyne 40 PLN. Sprawdzone przeze mnie jadę zarówno na Noch'u i MIG'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Ok spróbuję coś załatwić. Jak na razie zrobiłem tylko tyle. Przepraszam za słabe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 30 Maja 2013 Autor Share Napisano 30 Maja 2013 Dziękuję koledze Krisownia za antenę i nowy klosz. Dzisiaj robię koła, na razie w kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Fajnie, że jest update! Kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 30 Maja 2013 Autor Share Napisano 30 Maja 2013 Na razie robię mało, ponieważ brakuje mi polistyrenu. Dlaczego? Bo muszę go troszkę podwyższyć z przodu i z tyłu. Za nisko są błotniki i będą "leżeć" na gąskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Bez pośpiechu, to nie konkurs jedzenia hotdogów. Lepszy wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 30 Maja 2013 Autor Share Napisano 30 Maja 2013 Dziś to już chyba ostatni update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 30 Maja 2013 Autor Share Napisano 30 Maja 2013 To imitacja błota nad kołami? Jeśli tak to moim zdaniem powinieneś usunąć ślady pędzla. To nie błoto ani pędzel. Pozbyłem się tego przed chwilą. PS. Mój KW-1, pierwszy raz zastosowałem: -pigmenty -suche pastele -zacieki Wiem, że nie wygląda dobrze, ale próbuję się uczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 31 Maja 2013 Autor Share Napisano 31 Maja 2013 Dziś niewiele. Pojechałem do Castoram-y a tam polistyren, i oto efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Moim zdaniem dobrze, jak w oryginale. Oczywiście dodasz łączenia; spawy przy zawiasach itd. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 W oryginale, wygląda to tak. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Widać ogrom pracy włożonej w model, i tak trzymaj. Słuchaj rad doświadczonych kolegów, bez pośpiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2013 Tak, dodam spawy i wielkie dzięki za zdjęcie. I muszę wam pogratulować, że tak dzielnie znosicie mój projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2013 Dodałem to "coś" co na zdjęciu, między zawiasami. Rurkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 W oryginale, wygląda to tak. Pozdrawiam Jacek Wiemy, bo od początku jedziemy na walkroundzie z primeportal.net... 2 strona wątku bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2013 Gąski już do mnie lecą. Powinny być po niedzieli. A jak na razie to wybieram się na zakupy dot. farb i tp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Jakie zamówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2013 Tamiya, od ISU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2013 Gąski przyszły. Jutro update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2013 Lecimy Mała fotka zapowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi