jakub97 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Share Napisano 9 Lipca 2013 Ok. Spróbuję jeszcze dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Share Napisano 9 Lipca 2013 Coś tam przetarłem, foty zapodam już jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Share Napisano 10 Lipca 2013 Moim zdaniem zrobił się troszeczkę jaśniejszy, dziś pobawiłem się pierwszy raz z rdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Share Napisano 10 Lipca 2013 Pogoda się zepsuła i fotki zrobiłem jakie mi wyszły. Model uważam za skończony, ponieważ jutro z rana wyjeżdżam. Pewnie coś jeszcze poprawię jak wrócę, teraz Józef prezentuje się tak: A tak z lampą błyskową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 26 Lipca 2013 Autor Share Napisano 26 Lipca 2013 Wróciłem i spotkała mnie niemiła niespodzianka, na tylnej płycie widać dokładnie dwa zdarcia farby. Koła rozjaśniłem, lecz zdjęcia już jutro zrobię. Może to pokryję pigmentami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 29 Lipca 2013 Autor Share Napisano 29 Lipca 2013 Trochę późno, ale zdjęcia są. Przepraszam za słabą jakość, ale przy tym świetle jakie mam obecnie to nie da się zrobić porządnych zdjęć. Dojdzie szkło lampy i antena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sever Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 fajnie wygląda! jest efekt mocno styranej i umorusanej maszyny, podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Bardzo elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Co jest z tym cholernym forum?! Nie wysyła mi powiadomień o obserwowanych tematach. Taki postęp a ja nic nie wiedziałem - czołg super się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Wygląda zarypiście,Brdzo mi się podoba wieża Świetnie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 29 Lipca 2013 Autor Share Napisano 29 Lipca 2013 Bardzo miło mi to "słyszeć" i dziękuję. Myślałem, że wyszedł okropnie a tu proszę. Jeszcze raz mocno dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Share Napisano 30 Lipca 2013 Dziś robota z lampą, jutro jak dobrze pójdzie to skończę antenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Lampa do poprawy.Nie wiem czy to kropla sidoluxsu Itp ale trzeba poprawić. Poza tym naprawdę ś wietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Share Napisano 30 Lipca 2013 Skoro trzeba to mógłbyś napisać co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Jakub najpierw napisz co to jest. Czy to klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Share Napisano 30 Lipca 2013 Jeżeli chodzi Ci o to pod lampą to jest to kapka kleju, spróbuję coś tym zrobić. A co do lampy to ją trochę przechylić do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 No zmeczony,taki jak lubie. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Fakt, wygląda bardzo interesująco. Szkoda że musisz go teraz ubabrać jakimś błotem czy czymś aby zamaskować łączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Share Napisano 30 Lipca 2013 Krzysiek już mam pewien pomysł, ale zdradzę go później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 Trzymaj tak dalej, no i popraw tę kropelkę kleju spod lampy, poza tym bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 31 Lipca 2013 Autor Share Napisano 31 Lipca 2013 Lampa poprawiona myślę, że za godzinkę czy dwie wstawię foty. Łączenie wanny z kadłubem przebiega pomyślnie, na razie wszystko schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Lipca 2013 Share Napisano 31 Lipca 2013 No to dawaj.Ciekaw jestem jak z tego wyszedłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 31 Lipca 2013 Autor Share Napisano 31 Lipca 2013 Odszedł mi kawałek farby gdy podnosiłem reflektor, ale wszystko wróciło do normy. Na razie jedno zdjęcie, później będzie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Lipca 2013 Share Napisano 31 Lipca 2013 Jest nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 31 Lipca 2013 Autor Share Napisano 31 Lipca 2013 Tak jak pisałem Bazylms. Praktycznie nie widać, że kiedyś była tu dziura. Aktualnie trwa przygotowywanie anteny do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi