templess Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Witam. Przedstawiam model Sdkfz 222 firmy Tamiya. Do zestawu wykorzystałem lufy i antenę RB i blachy Eduarda. Całe wnętrze wykonane od podstaw. Na zewnątrz przerobiłem drzwi, skrzynię. zrobiłem otwarte wizjery i podziały blach. Z leciwego modelu Tamki, przy pewnym nakładzie pracy własnej można zrobić całkiem przyzwoitą replikę. Warsztat- viewtopic.php?f=87&t=37569 Zapraszam do oglądania; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Witam. Ładny model.Podoba mi się.Z podstaweczką wygląda super. Pozdrawiam. adamus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Robert, Moje zdanie znasz...Paprykarz Szczeciński . To oczywiście w Koszalinie. Moje gratulacje, świetnie wykonany model. Sam się nad nim zastanawiam, to Cię torszku pytaniami pomęczę. Do zobaczenia . Maciej BUDYŃ Bedyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Wow, niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Bardzo ładny model ci wyszedł Robercie. Teraz jedynie na spokojnie dopasuj kurzenie do podstawki, bo jak dla mnie to w tej konfiguracji jest troszkę za czysty. Szczególnie opony. Wiem że kończyłeś go na szybciocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Witam, prezentuje się świetnie ale ocenie dopiero jak na żywca zobaczę , no ale myślę ze po zajrzeniu do środka padnę. Ja tymczasem z powodu przeprowadzki nie mam czasu na hobby i tylko czekam kiedy bedę mógł do niego wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Wyszedł Co fajny szkrab Robert. Tylko te fotki.Ucieka dużo szczegółów przez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 13 Maja 2013 Autor Share Napisano 13 Maja 2013 Witam. Dzięki za pozytywny odbiór modelu .pora na kilka odpowiedzi. Sam się nad nim zastanawiam, to Cię torszku pytaniami pomęczę. Na wszystkie odpowiem. Po znieczuleniu na integracji Bardzo ładny model ci wyszedł Robercie. Teraz jedynie na spokojnie dopasuj kurzenie do podstawki Tylko te fotki.Ucieka dużo szczegółów przez nie. No to jest i odpowiedź. Krzychu kurzenie jest ok, mam tylko poważne probvlemy z opanowaniem mojego aparatu-głupa Zresztą słusznie to za↓ważył Piotr . Wieczorem pstryknę jeszcze parę zdjęć i jak uda mi się zrobić jakieś w miarę miarodajne to jeszcze dziś wrzucę . Witam, prezentuje się świetnie ale ocenie dopiero jak na żywca zobaczę , no ale myślę ze po zajrzeniu do środka padnę. Wow, niesamowity. Witam. Ładny model.Podoba mi się.Z podstaweczką wygląda super. Pozdrawiam. adamus. Dzięki panowie . Daniel miałeś być w tym tygodniu z IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 13 Maja 2013 Autor Share Napisano 13 Maja 2013 Pokombinowałem trochę z ustawieniami aparatu, ale zdjęcia ciągle wyglądają dużo gorzej niż oryginał . W weekend popróbuje ze zdjęciami do galerii Pantery. Tak to wygląda; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 jest na co popatrzeć gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 18 Maja 2013 Autor Share Napisano 18 Maja 2013 jest na co popatrzeć gratuluje Dzięki kolego . Niestety przez jakość zdjęć wiele ucieka. Dziś wieczorem będę pstrykał foty do galerii Pantery na nowych ustawieniach. Tu wielkie podziękowania dla Krzycha{Bazylms} za podpowiedzi co do ustawień i oświetlenia. Czy uda mi się zrobić lepsze ocenicie jutro sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 rewelacyjne wykonanie. Gratuluję Podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 18 Maja 2013 Autor Share Napisano 18 Maja 2013 rewelacyjne wykonanie. GratulujęPodstawka Dzięki Zobaczymy jak zostanie oceniony w Koszalinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Na żywo go widziałem i innym też polecam, bo zdjęcia nie oddają wszystkich smaczków i detali. Więc wszyscy do Koszalina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 22 Maja 2013 Autor Share Napisano 22 Maja 2013 Dzięki Marcin . Fakt że nie wychodzą mi zdjęcia i 222-jka w realu wygląda zupełnie inaczej. Co do Koszalina to rejestrowałem właśnie modele i jest przekrój całej Polski. A znając życie większość czeka jak z pitem na ostatni gwizdek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schiller Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 No to chyba trzeba się wybrać dziś lub jutro na miasto i zobaczyć to cacko w realu... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 Drzwi u mnie zawsze stoją otworem. Zapraszam .Przy okazji zobaczysz co zabieram do Koszalina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Drzwi u mnie zawsze stoją otworem. Zapraszam .Przy okazji zobaczysz co zabieram do Koszalina. Moją Panterę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 templess napisał(a):Drzwi u mnie zawsze stoją otworem. Zapraszam .Przy okazji zobaczysz co zabieram do Koszalina. Moją Panterę He,he. Twoją jak sobie taką zrobisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi