adamus Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Witam. Tym razem do wglądu parę fotek Stuga III G.Jeat to model tamijowski w skali 1:35.Model posiada MG-tę ruchomą w płaszczyżnie pionowej i poziomej.Pozdrawiam.adamus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Bardzo mi się to kamo podoba. Jedyna uwaga do błocenia. Koła, wannę i płyty boczne masz utytłanea gasienice jak nówki. Trzeba by je trochę chociaż przykurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 13 Maja 2013 Autor Share Napisano 13 Maja 2013 Witam.Dzięki za koment. .Masz rację.Z tymi gęskami wygląda trochę bezpciowo.Braki uzupełnię.Dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Z tymi gęskami wygląda trochę bezpciowo. Aż mi się dawny kolega z klasy przypomniał Model-świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Bardzo mi się to kamo podoba. Jedyna uwaga do błocenia. Koła, wannę i płyty boczne masz utytłanea gasienice jak nówki. Trzeba by je trochę chociaż przykurzyć. Dokładnie, kamo świetne, gąski czyste, trochę nie podchodzi mi brudzenie osłon przeciw odłamkowych, zbyt równa granica między brudnym a czystym. Może popraw pędzel,pigmenty i aero. Ogólnie model mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Świetny nietypowy kamuflaż bardzo mi się podoba, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 super kamuflaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Co do brudzenia to jest całkiem ok. Wanna, wnętrza kół i schurzen mogą być ubłocone. Zwłaszcza tak jak widać w tym wypadku gdzie błoto jest juz suche. Przejazd po utwardzonym podłożu (asfalt, szuter, beton czy bruk) spowoduje wykruszenie z gąsienic całego zeschłego błota. Wierzcie mi - wiem to z doswiadczenia. Jest zatem ok, to tylko kwestia w jakim momencie "uchwyciłeś" pojazd. A kamuflaż wcale nie jest nietypowy (chociaż rzadki) i wykonany bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Model wyszedł ci naprawdę bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 16 Maja 2013 Autor Share Napisano 16 Maja 2013 Dzięki za pozytywne komentarze. Miło mi że model Wam się podoba. A co do gąsek ... , sam nie wiem co z nimi zrobić. Jeszcz nad tym pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Widzę że sporą rolę odgrywa tu światło. Na niektórych fotkach gąsienice wyglądają całkiem realistrycznie w stosunku do reszty pojazdu. Na niektórych już nie. Coś z nimi trzeba jeszcze popracować. Moim zdaniem lepienie ich błotem nie jest konieczne, ale jakiś kurz czy piasek był by jak najbardziej na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk2000 Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 No niezły model ci wyszedł gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 FAjne kamo. Co do błocenia odwróciłbym kolory. Suche (jasne błoto) na górze, a ciemniejsze (wigotne) na dole. No i trochę więcej na kołach i gąsienicach błotka , ale z umiarem, tam odpadało szybko jak wyschło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi