analogic Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Kit numer 9142. Model prosto z pudla. Gasiennice gumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Cześć. Bardzo ładny model, na którym szczególnie podobają mi się znakomicie wykonane ślady zużycia. Może miejscami gąsiennice nieco słabo "wyszlifowane" do metalu ale jak na gumowe i tak wygladają dobrze. Wszystkie ślady rdzy wykonałeś wg mnie bardzo realistycznie. Nie ma co dużo gadać - należą się szczere gratulacje. Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Jak wyżej- bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2013 Dzieki panowie. Nie pamietam kiedy sie ostatni raz skusilem na gumowe orginalne gasiennice ale te prosto z pudla sa naprawde dobre. Po sklejeniu nie ma prawie sladu w miejscu gdzie sie zchodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Bardzo podoba mi się malowanie kamuflażu i tyle. Pzdr Ps. Jaki to zestaw Dragona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2013 Bardzo podoba mi się malowanie kamuflażu i tyle.Pzdr Ps. Jaki to zestaw Dragona ? To bedzie ten zestaw: https://www.google.ca/search?q=9142+dragon&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZeiwUYTpMoiTiQKnyoGQDA&ved=0CDYQsAQ&biw=838&bih=532 Numery w instrukcji sa zle podane i nie koresponduja z niektorymi czesciami w ramkach ale...to chyba nic nowego jesli chodzi o Chinska kontrole jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Zapytałem o zestaw, bo napisałeś "prosto z pudła", więc gdzie się podziały fototrawione siatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2013 Zapytałem o zestaw, bo napisałeś "prosto z pudła", więc gdzie się podziały fototrawione siatki ? Po prostu ich nie zalozylem celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Ładnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Podoba się bardzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2013 Dzieki wszystkim za odladanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Bardzo ładny montaż i stonowane niezwykle realistyczne malowanie. Krótko mówiąc w moim typie! Naprawdę bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi