Kami Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Gratuluję kolejnej bardzo udanej pracy Czekam z niecierpliwością na kolejny warsztat Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2013 ... natomiast kukiełki - cóż ekspertem nie jestem ale bardzo psują odbiór pracy jako całości. Marusia szczególnie rzuca mi się w oczy patrząc na całą scenkę i nie jest to pozytywne wrażenie.Marcin, ty Brutusie. Nie no jaja sobie robię. Dobrze że piszecie tak jak myślicie a nie słodzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Ja myślę,że z tym malowaniem figurek u Ciebie Krzysiek wcale nie jest tak źle. Po prostu same figurki są tak kiepskiej jakości,że nadają się tylko do kosza. Dziwię się tylko że w ogóle postanowiłeś je wykorzystać. Kup sobie chociaż jedną figurkę żywiczną dobrej jakości i spróbuj na niej jak Ci wyjdzie malowanie. Jak to ktoś kiedyś powiedział że dobra żywicę ciężko s...ć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Kobieta wygląda na przebranego ssmańca :P hehehe Zero kobiecości w tej figure :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 Jak dla mnie przepięknie wykonany model. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 O rany chłopaki, a popatrzcie na fotki z wojny, jakoś niewiele na nich rosjanek jak gwiazdy teatru "Bolszoj". Większość to jakieś takie "przeciwpancerne" kobitki. Ta tutaj to przy nich zgrabnota i ślicznota. A tak naprawdę to figurek prawdziwych ruskich to ja nie widziałem. Posłuchajcie opowieści starszych ludzi jaka to była armia. Jak umundurowana i wyposażona. Dobrze jest Krzychu! Jeśli ty jesteś ukontentowany to super i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Ja również przyłączam się do gratulacji,zaprezentowałeś jedną z ładniejszych prac w ostatnim czasie na forum,aż miło posiedzieć i się "powgapiać".Podoba mi się odcień zielonego i całościowe brudzenie jak też podstawka.Fajne te kępki kwiatów,urozmaicają kolorystycznie całość.Muszę się rozejrzeć za takimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowykacper Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 figurki i model ekstra chociarz mam jedno ale bo wyszły strasznie błyszczace ale ocena 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonp92 Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Super się prezentuje model , figurki tez robia wrażenie chociaż faktycznie zmatowione wyglądałyby bardziej realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Udany model gratuluję. Fajne malowanie. Chcesz mieć lepsze figurki unikaj zestawów Tamiya... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi