GIUSEPPE Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 F-35 firmy Revell w skali 1:48 (przepak Pandy). Model praktycznie prosto z pudła, musiałem dorobić owiewkę której nie było, dodałem też kilka drucików w podwoziu i żywiczny fotel do F-18. Fikcyjne malowanie U.S. MARINES z fikcyjnym pilotem, część kalek jest z zestawu a reszta to zbieranina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Swietny modelik, bardzo fajne kamo, jak zrobiles? Musiabyc pracochlonne co?. Nie jestem fanem wspólczesnych samolotow jak F22 czy F35 ale model ciekawy ze wzgledu na kamo nie taki nudny jak inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Bardzo fajne wykonanie widać wysoki kunszt warsztatowy ,zwłaszcza malarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Fajna robota Adrian!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Ten kamuflaż powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Niesamowicie się prezentuje. Jak robiłeś kamo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Bardzo efektowny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Znakomity model, gratuluję pomysłu i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Kamo jest świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Bardzo ciekawy pomysł z kamuflażem i wykonaniem, ale chyba korekty wymaga góra kadłuba. Wydaje mi się, że Marines zamówiło wersję "B, o skróconym starcie i te maszyny mają trochę inną górę kadłuba, za kabiną pilota, z racji zamontowanego, pionowego wentylatora. No, ale jak to total SF, to już niech będzie 5+ za ciekawy pomysł z podstawką. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi