Artek Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Witam Machnąłem ostatnio takiego marudera. Figurka bardzo przyjemna. Fajna rzeźba no i sam obdartus wygląd ma rasowy. Zapraszam do oglądania. Pzdr Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Bardzo fajnie zmalowana,podstawka też dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Pięknie zmalowana figurka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 Świetna praca Gratuluję podstawka bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidM Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Bardzo się podoba. Drobna tylko uwaga. Warto czasem oddzielić niektóre elementy cieniutką, ciemną kreską. Poprawia to plastyczność i odbiór w takiej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Lipca 2013 Share Napisano 5 Lipca 2013 Bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 15 Lipca 2013 Share Napisano 15 Lipca 2013 super praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 bardzo fajna praca, ekstra figurka 2 uwagi 1 czy te stopy nie powinny być hm szare od pyłu i kurzu drogi 2 czy mu paluszek duży urwało czy na zdjeciu tak wyglada ? piękna podstawka i cieniowanie całość ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Może przez te trzy roki poprawił najbardziej rażące błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 no wiem wiem ale jak mnie cos zafascynuje - a ta figurka ma to coś no to pisze ale fakt trochę błazenada - prosze o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi