Ipkinss Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Witam! Przedstawiam mój najświeższy model. Zacząłem go dość dawno, ale z powodu przydługiej przerwy w klejeniu dopiero teraz nadszedł jego czas Model skleiłem prosto z pudła, nie zagłębiając się w poprawność merytoryczną. Wiem, że zestawowy numer boczny jest niepoprawny, ale postanowiłem dać sobie z nim spokój. Głównym celem sklejenia tego modelu było wypróbowanie swoich sił z Alcladami. Był to bardzo dobry trening, a przy okazji do kolekcji trafił kolejny polonik, którego sam się nie spodziewałem. Więcej o samym montażu w warsztacie -> viewtopic.php?f=86&t=35687 A tymczasem galeria. Zapraszam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Maszyna, która mi się zawsze podobała:) Model ma jeden b.duży błąd, nie wiem, czy zauważony w warsztacie: Za mały wznios skrzydeł. To psuje mu sylwetkę. Najlepsze zdjęcie z kolekcji. Na innych model nie wypadł równie korzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Bardzo fajny "Jaczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Na zdjęciach z ciemniejszym tłem osłonka wydawała mi się mleczna i już chciałem wskazać to jako babol. Na szczęście inne tło rozmyło me pierwsze jakże mylne wrażenie. Czysty i elegancki model z polskim akcentem. Pozdrawiam autora i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Bardzo fajnie Stachu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2013 Dzięki! Wreszcie wróciłem do warsztatu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Nice.Super,widzi sie. Dzieki za bloga-tego nam trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Klimatyczne foty. Model fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 Bardzo ładny Jaczek - gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi