adam juszczak Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Śliczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2013 To nie samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Sdkfz.251/9 (Revell 1/72).Element dioramy i co oceniac ?????? wygląda jak bysmy mieli oceniac kolo od samochodu- pokaz caly samochod?? Spokojnie, cały samochód - znaczy diorama - będzie w swoim czasie (też się nie mogę doczekać ). Jak mniemam, Adam poszczególne części będzie budował w osobnych warsztatach, a potem złoży wszystko w całość. A koło od samochodu, znaczy esdek - bardzo fajny. Tempo zabójcze, też tak chciałbym umieć. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2013 Niektórym drugi człon zdania w tytule nieco namieszał w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Mimo iż wóżek mi sie podoba, to i tak dalej uważam że sama diorama wychodzi ci dużo lepiej. Po prostu tamto to jest coś czego nie widzi się na codzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Świetny, ale czegoż innego można było się spodziewać. Podoba mi się pomysł z krzakami, zgaduję że to produkt Polaka? Nadają transporterowi taki "Normandzki" klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi