kapral Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Witam wszystkich. Dzisiaj mała "inwazja" z mojej strony . Skusiła mnie skala 1:48, spróbowałem i spasowało mi. Na początek T34/76 HobbyBossa. Model rewelacyjny do składania, z pełnym wnętrzem. A ja zrobiłem go tak: No właśnie tak to wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Ciekawa koncepcja. Bardzo udana praca. P.S. Mówiłem że będzie wysyp Teciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Ciekawy sposób wykonania modelu HB, to trzeba przyznać. Ogólnie podoba mi się, zarówno model jak i podstawka, i nie mam większych zastrzeżeń, a jeżeli musiałbym się do czegoś przyczepić to wielkość niektórych rdzawych zacieków i może stan gumowych bandaży na kołach (a konkretnie lekko je stopił). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Naprawdę ciekawa kompozycja ci wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 Dzięki. Czasami człowieka nachodzi żeby "cóś zdemolować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Bardzo ladna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Fajnie dupnięty . Blachy były w zestawie jak rozumiem. Bardzo realistycznie wyszła Ci skrzynka narzędziowa natomiast otwory jakie wykonałeś po zerwanych śrubach chyba troszkę za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 Ciekawa koncepcja. Tylko zdjęcia trochę ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 4 Lipca 2013 Autor Share Napisano 4 Lipca 2013 Co do otworów, to robiłem wiertłem najcieńszym jakie miałem, bodajże 0,4mm. Może dlatego wydają się większe niż są w rzeczywistości, że zaciemnione washem? Zdjęcia trochę ciemne, masz rację. Sam nie jestem z nich zadowolony, ale pracuję nad nowym oświetleniem. Powinno być lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 A mówiłem ci kapralu, że skala 1/48 jest całkiem fajna. Jest dużo fajnych modeli w tej skali. Model klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Lipca 2013 Share Napisano 5 Lipca 2013 Dobre. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi