Mark666 Napisano 22 Lipca 2013 Autor Share Napisano 22 Lipca 2013 Dzięki Paweł za podpowiedz , ale wał jest już na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam ponownie. Upały nie nastrajają do modelowania, ale mimo to trzeba coś robić. Ciąg dalszy budowy : kiper pomalowany, odmyte z chromu skrzynki i stopnie .Kiper zostawię jeszcze ze 4 dni aby mieć pewność że nie popalcam go przy brudzeniu i nakładaniu elementów charakterystycznych dla wywrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Cześć afrykanie. Wrzucę coś co by temat nie zamarzł . Resztki dopinek do ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Heh, elegancko ci to wszystko wychodzi Nie mogę się doczekać Finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Podoba mi się efekt kurzu na zbiornikach i oponach z przodu . Jak to zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Podoba mi się efekt kurzu na zbiornikach i oponach z przodu . Jak to zrobiłeś? He,he na oponach jeszcze nie robiłem, dopiero będę ---- albo suchym zestawem do weatheringu tamiyi (A) albo pactrą Zbiorniki przyprószone są tamiyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kangurek Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam Tak siedzę i patrzę, zazdrość mnie zjada i tak sobie myślę do czego tu by się u kolegi w modelu przyczepić no i EUREKA już wiem. Czemu blok i skrzynia nie noszą jeszcze żadnych śladów eksploatacji no ja się pytam dlaczego? Ps. Piękna robota i tyle, będę papugował od ciebie przy następnej mojej produkcji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Dla niecierpliwych tradycyjna w tym etapie przymiarka : Kangurek --wszystko będzie , ale zabrakło materiałów, już zakupione ,czekam na paczkę. Aha -- opony właśnie były na placu budowy: C.D niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiat126poznan Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 no fajnie, czekam na dalsze prace i życzę powodzenia!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Ślicznotka. Pogapię się trochę to łatwiej będzie reaktywować Kenia. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Ślicznotka. Pogapię się trochę to łatwiej będzie reaktywować Kenia. pzdr. A pogap się , pogap Ruszyłbym z kiprem, ale jadar jak zwykle zwleka z dostawą metalizerów. Na razie mam kompletny cocpit i sklejoną kabinę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 20 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Metalizery przyszły więc kiper już skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Cześć! Dobry ten przyklejony piasek! Życzę powodzenia w dalszych pracach Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Paweł -- dzięki Kiper już na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Ciezarowki jakos mi nie podchodza, ale patrze na Twoja i zazdrosc zrzera Naprawde cos wspanialego. I WANT MORE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiat126poznan Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Mój tata pracował na ciężarówkach i dlatego jak widzę takie cuda to nie mogę wzroku oderwać... Pięknie wyszedł ten piasek, zresztą wnętrze też dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Dzięki, staram się. Ostatecznie pól wieku modelarstwa do czegoś zobowiązuje. A mimo to ciągle się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 No i wszystko w temacie, jak Mark666 zacznie model to wiadomo, ze bedzie uczta dla oka . Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2013 No i wszystko w temacie, jak Mark666 zacznie model to wiadomo, ze bedzie uczta dla oka . Super robota. Tomek ale słodzisz To wszystko dzieje się dzięki Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danioo Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Jak dla mnie super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam,witam,witam. Kabina wyschła na przysłowiowy pieprz, komplet kokpitu gotowy więc zaczynamy kabinowy rock'n roll Kilka fotek podzespołów: Maska już na warsztacie.. Zastanawiam się nad grillem, czy nie pojechać w całości na niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Cześć! Ale psychodeliczne malowanie! Z grilem to ja bym jednak preferował srebrny. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Świetny kolor na kabinie, podoba mi się! Ogólnie bardzo ładnie farba pokryła cały element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Dzięki. Z tym kolorem kabiny pomyślałem że czerwonych jest tyle że " za psami rzucać " A co do grilla--- przyszedł mi do głowy pomysł aby utrzymać go w konwencji koloru felg , łącznie z kominami i dolotami wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Maska do kompletu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi