Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Siema

Twoje Volvo istna malinka następna sztuka do kolekcji marzeń:) Co do tribali na pace, bardzo przypominają mi pewien epizod firmy Iveco i drużyny rugby z Nowej Zelandii. Mowa tu oczywiście o Iveco Stralis All Blacks. A teraz pytanie, stworzyłeś solówkę, jeśli nie mylę pojęć w owym języku. Czy mamy się spodziewać przyczepy do tego? Może by tak jakaś 3 osiówka na dyszlu albo jeszcze lepiej jakiś typ low liner 15" ew 19" guma i podłoga na wysokości ok 900 mm albo zestaw 25.25?

Pozdrawiam Przemek,

czekam/y na odpowiedź

Napisano

Model wymiata!! ... trafia w moje gusta... Gratki!

Napisano
Siema

Twoje Volvo istna malinka następna sztuka do kolekcji marzeń:) Co do tribali na pace, bardzo przypominają mi pewien epizod firmy Iveco i drużyny rugby z Nowej Zelandii. Mowa tu oczywiście o Iveco Stralis All Blacks. A teraz pytanie, stworzyłeś solówkę, jeśli nie mylę pojęć w owym języku. Czy mamy się spodziewać przyczepy do tego? Może by tak jakaś 3 osiówka na dyszlu albo jeszcze lepiej jakiś typ low liner 15" ew 19" guma i podłoga na wysokości ok 900 mm albo zestaw 25.25?

Pozdrawiam Przemek,

czekam/y na odpowiedź

Dzieki za mile komentarze .

Mialem w planach przyczepe tylko jest jeden problem - skad wziasc kola o srednicy 19,5 cala? Potrzebne mi 10 kol na piec osi. Obecnie negocjuje z gosciem, ktory robi aluminiowe felgi do modeli, wiec jest szansa ze mi takie zrobi na specjalne zamowienie. Jesli tak, to przyczepa bedzie.

Napisano

Przemek, mi chodzilo o wersje super single. Wiem, ze modelmakershop ma takie, ale cale z zywicy, lacznie z opona - wszystko zywica. Nie chce sie bawic w odlewy, bo te zwykle sa tandetnej jakosci, ze juz nie wspomne o malowaniu ich - istny koszmar.

Dzieki za linka .

Napisano

A pomyslalem, ze dam jeszcze jedna fotke...

_IGP3386_zpsbd944512.jpg

Mam takie pytanie co do jakosci zdjec - zdjecia robione przeze mnie sa perfekcyjnie ostre, jezeli daje je na hosta, pozostaja ostre, jednak po przeslaniu je na forum sa rozmazane i w ogole do bani. Ktos moze wie dlaczego sie tak dzieje?

Napisano

800 x 600, i na hoscie i innych forach jest ok, tylko na modelwork sa takie rozmazane.

Napisano

U mnie są całkiem ostre, tylko trochę małe. Mógłbyś wykorzystac regulaminowy wymiar 1000 pixeli i dawać troszkę większe.

A jeśli chodzi o model to super piękny.

Napisano

No, ale same mi sie laduja takiej wielkosci na tym forum, mozna to jakos zmienic w ustawieniach?

Napisano

Volvo jest tak piękne ze aż się chce w nie wpatrywać godzinami,ustawiłem sobie fotkę na pulpicie,normalnie powala na kolana. Gratuluje talentu i wyobrazni

Napisano

Ciesze sie, ze sie podoba, dzieki za komentarze .

• 8 months later...
Napisano
Jeśli chodzi o volvo to jest mega, gratuluje takiego efektu Ale mam małe pytanie, czym malujesz felgi, że wyglądają jak aluminiowe?

Witaj, felgi to toczone, polerowane aluminium .