sushi79 Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 super robota ...palce lizać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bredzio Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Siema Twoje Volvo istna malinka następna sztuka do kolekcji marzeń Co do tribali na pace, bardzo przypominają mi pewien epizod firmy Iveco i drużyny rugby z Nowej Zelandii. Mowa tu oczywiście o Iveco Stralis All Blacks. A teraz pytanie, stworzyłeś solówkę, jeśli nie mylę pojęć w owym języku. Czy mamy się spodziewać przyczepy do tego? Może by tak jakaś 3 osiówka na dyszlu albo jeszcze lepiej jakiś typ low liner 15" ew 19" guma i podłoga na wysokości ok 900 mm albo zestaw 25.25? Pozdrawiam Przemek, czekam/y na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Model wymiata!! ... trafia w moje gusta... Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2014 Siema Twoje Volvo istna malinka następna sztuka do kolekcji marzeń Co do tribali na pace, bardzo przypominają mi pewien epizod firmy Iveco i drużyny rugby z Nowej Zelandii. Mowa tu oczywiście o Iveco Stralis All Blacks. A teraz pytanie, stworzyłeś solówkę, jeśli nie mylę pojęć w owym języku. Czy mamy się spodziewać przyczepy do tego? Może by tak jakaś 3 osiówka na dyszlu albo jeszcze lepiej jakiś typ low liner 15" ew 19" guma i podłoga na wysokości ok 900 mm albo zestaw 25.25? Pozdrawiam Przemek, czekam/y na odpowiedź Dzieki za mile komentarze . Mialem w planach przyczepe tylko jest jeden problem - skad wziasc kola o srednicy 19,5 cala? Potrzebne mi 10 kol na piec osi. Obecnie negocjuje z gosciem, ktory robi aluminiowe felgi do modeli, wiec jest szansa ze mi takie zrobi na specjalne zamowienie. Jesli tak, to przyczepa bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bredzio Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Hej, KFS ma w swojej ofercie takie 19,5" ---> http://www.kitformservices.com/tq.html zestaw TQ62 o ile "jakość i cena" ich Ci odpowiada. Opisują to jako opony i koła z nootebooma, więc jest jakieś porównanie z tym jak faktycznie one wyglądają. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2014 Przemek, mi chodzilo o wersje super single. Wiem, ze modelmakershop ma takie, ale cale z zywicy, lacznie z opona - wszystko zywica. Nie chce sie bawic w odlewy, bo te zwykle sa tandetnej jakosci, ze juz nie wspomne o malowaniu ich - istny koszmar. Dzieki za linka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2014 A pomyslalem, ze dam jeszcze jedna fotke... Mam takie pytanie co do jakosci zdjec - zdjecia robione przeze mnie sa perfekcyjnie ostre, jezeli daje je na hosta, pozostaja ostre, jednak po przeslaniu je na forum sa rozmazane i w ogole do bani. Ktos moze wie dlaczego sie tak dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JSM Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 W jakiej rozdzielczości wrzucasz na host ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2014 800 x 600, i na hoscie i innych forach jest ok, tylko na modelwork sa takie rozmazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 U mnie są całkiem ostre, tylko trochę małe. Mógłbyś wykorzystac regulaminowy wymiar 1000 pixeli i dawać troszkę większe. A jeśli chodzi o model to super piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2014 No, ale same mi sie laduja takiej wielkosci na tym forum, mozna to jakos zmienic w ustawieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Jaka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balcers Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Volvo jest tak piękne ze aż się chce w nie wpatrywać godzinami,ustawiłem sobie fotkę na pulpicie,normalnie powala na kolana. Gratuluje talentu i wyobrazni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2014 Ciesze sie, ze sie podoba, dzieki za komentarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Zasługuje na fotkę admina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jkairbrush Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Jeśli chodzi o volvo to jest mega, gratuluje takiego efektu Ale mam małe pytanie, czym malujesz felgi, że wyglądają jak aluminiowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Marca 2015 Autor Share Napisano 28 Marca 2015 Jeśli chodzi o volvo to jest mega, gratuluje takiego efektu Ale mam małe pytanie, czym malujesz felgi, że wyglądają jak aluminiowe? Witaj, felgi to toczone, polerowane aluminium . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi